Направете си тези няколко лесни рецепти за подмладяване

Лесни и много ефективни рецепти от народната медицина за подмладяване, здраве и енергия

Древната тибетска медицина е оставила няколко рецепти за подмладяване, здраве и дълголетие. Те са изцяло натурални и проверени във времето, така че не ви остава нищо друго, освен да си ги приготвите.
Става въпрос за няколко варианта на еликсира за подмладяване, който е по-известен и като еликсир от природата. Според тибетските лечители тази смес забавя стареенето на клетките и дарява с младост, тъй като пречиства изцяло кръвоносната система и всяка клетка от организма.

подмладяване

Лесни и много ефективни рецепти от народната медицина за подмладяване, здраве и енергия

За приготовлението са необходими килограм чист пчелен мед, десет сочни лимона и десет глави чесън. Лимоните се правят на сок, чесънът се обелва и прави на пюре, а след това се смесват и заливат с меда. Тази смес за подмладяване се затваря в буркан и се оставя така да престои десет дни. От нея се вземат две супени лъжици на два пъти на ден на гладно – сутрин преди закуска и вечер преди вечеря.
Друг вариант на тибетският еликсир за подмладяване е с 350 грама чесън, които се пюрират и се заливат с 400 грама чист медицински спирт или силна над 60-градусова ракия. Тази смес се затваря в буркан и се оставя да престои десет дни. След това се прецежда и се поставя за още три дни на студено. От този извлек се приемат капки по специална схема, разтворени в 50 милилитра мляко.
Такъв курс за подмладяване се провежда веднъж на 5 години. Предназначението му е да пречисти организма от мастни и варовикови отлагания и да подобри общата обмяна на веществата. От същият спиртен чеснов извлек за подмладяване се приемат по 9-10 капки преди сън за изостряне на зрението.
Друга полезна смес за подмладяване и здраве е с 30 грама ябълков оцет, който се прибавя към 70 грама чист пчелен мед. Размесват се добре и се слагат в хладилник. От този еликсир се пие се по една чаена лъжичка два пъти дневно час преди ядене.
За подмладяване и общо укрепване на организма също така се пие по една супена лъжица сок от бъз.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *