Ползвайте индийски лук при болести на ставите

Срещу болести на ставите, гръбнака ви предпазва популярния сред лечителите, лековития индийски лук, който помага и при ракови заболявания

Лечебният индийски лук е ефективно и добро средство срещу заболявания на ставите и гръбнака при рискови фактори като травми, обездвижване, напълняване. Той забавя и възрастовите изменения в структурата на ставите. Това не е всичко за лечебните му свойства. Лековитият индийски лук се използва и за ракови заболявания по рецептата на академик Болотов.

Ползвайте индийски лук при болести на ставите и гръбнака

Ползвайте индийски лук при болести на ставите и гръбнака

Руският физиотерапевт и народен лечител В. Н. Огнагорков е разработил биологичен продукт върху основата на екстракт от билката индийски лук, който е отличен балсам за тялото. той се е постарал да изследва различни народни рецепти и е подбрал необходимото за създаването на балсама с името индийски лук.

В състава на балсама му влизат: екстракт от индийски лук, екстракти от очеболец, босвелия, репей, люцерна, ива и хвойна, освен тях съдържа мумийо ефирни масла от билките евкалипт, карамфил, нимезулид, глицерин, цетеаралов спирт, диметикон,  амулгин, пропилен гликол, олио, емулсионен восък, вазелиново масло и други.

Балсамът се нанася 2-3 пъти на ден върху ставите.

В една своя книга академик Болотов пише, че спиртна настойка от индийски лук е полезен при ракови заболявания. За да си я направите ще ви трябват един лист от растението индийски лук, което да е на поне 2 години и половин литър водка. Първо листа се смила на каша и след това се залива с водката. Смета се държи на топло за 2 седмици и се разклаща от време на време. Трябва да се има пред вид, че билката е силно отровна и затова се пие внимателно по схема.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

През първият ден се взема 40 минути преди хранене се изпиват 5 капки от настойката в 30 мл вода. Същото се прави и вечер. Така се пие през следващите дни като се добавят по една капка на ден и се увеличава приема всеки ден до 25-ия ден. Например през втория ден се капват и изпиват по 6 капки, през третия 7 капки и така до 25-ия ден – 30 капки. След това започвате да намалявате капките с една на ден в продължение на 25 дни и спирате за 5 дена почивка. Повтаряте курса след тези 5 дни, а цялото лечение е 4-5 курса.

Enjoyed this post? Share it!

 

3 коментара по “Ползвайте индийски лук при болести на ставите

  1. Каква е цената на мехлем Индийски лук ,и как може да поръчам?

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *