Защо почистващи продукти, в чийто състав се съдържат масла, са по-ефективни?

Натуралните масла са едни от най-добре познатите и ефективни методи за поддържане на здравето и красотата.

Напълно естественият им произход дава отлични резултати, защото няма нищо по-гениално от природата.

Достатъчно е само да знаем къде да потърсим решението. Разбира се, трябва да имаме и познания за видовете масла, съчетаването и действието им, за да можем да се възползваме напълно от нежната сила на растителните масла. Натуралните масла не само почистват дълбоко, но и подхранват кожата и тя изглежда млада, здрава и блестяща. Тайната се крие в това, че те разтварят натрупалата се мръсотия и излишни мазнини в кожата и възстановяват перфектния баланс.

Мазнините и мръсотията обаче се отстраняват, а не остават в клетките. Особено хората с мазна кожа се притесняват, като чуят за почистване на кожата с масло. Но природните масла запазват естествената мазнина на кожата в дълбочина, без да оставят мазни следи или неприятен „мазен” вид. Нищо не може да се сравни с тази деликатна грижа, както и с начина, по който ще се чувствате и изглеждате вие след това. Свежестта и блясъкът на кожата след процедури с натурални масла всъщност дават онзи WOW ефект, който можем да обясним с една дума – „сияние”. Добре почистената кожа просто сияе.

Добрите специалисти в областта на съвременната дерматологична и козметична грижа отлично познават предимствата на натуралните масла. Преди прилагането на какъвто и да е продукт за почистване и третиране на вашата кожа обаче, трябва да сте наясно какво е точното ѝ състояние. Това се постига с внимателно диагностициране от квалифицирани специалисти и професионално оборудване.

deep-cosmetics-0167В България може би един от най-добрите примери за съвременно диагностициране на кожата на топ ниво се осъществява от DEEPcosmetics. За целта се прилага специализирана компютърна диагностика, която прави 100% точен скрининг и показва: степен на омазняване; процент на хидратиране; наличие дори на фини бръчки, невидими за просто око; пигментация; изглед на порите; наличие на разширени капиляри. Така може с голяма точност да се препоръчат и правилните за вашия тип кожа препарати, така че те да са ефективни и да открият сиянието и красотата и на вашата кожа.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

deep-cosmetics-0145Естествено състоянието на кожата отразява както вашата „вътрешна” грижа за цялото тяло, така и външната. Ако не прилагате балансирана диета, подходящ режим на движение и почивка и, ако не полагате никакви усилия поне да не увреждате кожата си, то само механично почистване на кожата няма много да помогне. Използването на продукти, които се базират на натурални масла обаче, много ще подобри ситуацията дори и при тези неблагоприятни условия. Причината се крие в мощното действие на маслата, които проникват през кожата и достигат до важни органи и системи в тялото и подпомагат и тяхното действие. Така всъщност си осигурявате двоен ефект – вътрешен и външен. След това дори едно малко подобрение в начина ви на живот може да направи чудеса.

Голямо предимство на продуктите, в чиито състав има масла е, че не се налага да се прилага никакъв натиск или триене при прилагането им. Освен това тези продукти са много щадящи за деликатните зони, като например тази около очите.
Прилагането на правилния подход за почистване на кожата всъщност е ключът към противодействието на стареенето ѝ.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *