Напитка за предотвратяване развитието на рака

Напитката е съставена от два естествени продукта, които помагат за предотвратяване развитието на рака

Един естествен начин да се предпазите от рака и за предотвратяване на растежа на раковите клетки. Всичко, което трябва да направите е да консумирате редовно тази специална напитка. Съставките в нея са богати на полезните антиоксиданти и други важни за здравето вещества. Само два растителни продукта се смесват с вода и те са отличен, лесен и естествен начин за превенция и лечение на рак. За съжаление за по-тежките форми е по-трудно да се проведе лечението с всякакви природни средства.

Напитка за предотвратяване развитието на рака

Напитка за предотвратяване развитието на рака

Защо тази напитка е специална и има огромен потенциал в борбата срещу рака?

Тайните преплитания между мощна комбинация от червено зеле и портокали. Те съдържат мощни антиоксиданти, а липсата им причинява достатъчен риск за развитие на рак.

Според проучвания, направени от Министерството на земеделието на САЩ е показало, че червеното (лилаво) зеле има 36 антоцианини, които са ефективни в борбата срещу рака. Тези съединения са особено различни флавоноиди, които защитават срещу рак. Друго проучване показва, че антоцианините имат два пъти по-добър ефект от витамин C, усилване на имунната система и подобряване на естествените защитни сили на организма.

Нови изследвания потвърждават, че портокалите имат важна роля в превенцията на рака, също така добре. Изследванията потвърждават, че с редовната консумация на портокали може да се предотврати образуването на рак с до 50%. Портокалите усилват имунната система и предотвратяват растежа на ракови тумори.

Портокалите съдържат лимонен, който стимулира антиоксидативната система, детоксикира тялото от токсини и свободни радикали и предотвратява появата и развитието на рака.

Демир бозан билки за бъбреци

Необходими съставки: 6 портокала, 1/4 от червено зеле, 2 чаши вода.

Начин на приготвяне

Сокът от червено зеле и портокали е полезен за предотвратяване развитието на рака

Сокът от червено зеле и портокали е полезен за предотвратяване развитието на рака

Накълцайте ситно червеното зеле, изстискайте сока от портокалите и добавете водата. Сложете горепосочените съставки в блендер и разбъркайте, докато не се получи компактна и хомогенна смес. Консумирайте получената напитка на празен стомах.

Още по темата – ТУК.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *