За премахване на белези от акне си пригответе този лек (ВИДЕО)

След изцеждането на пъпките от акне може да останат неприятни белези върху кожата ви и затова ви предлагаме една рецепта от природни продукти

Изцеждането на пъпките от агне оставя неприятни белези върху засегнатата ви кожа, за което ви предлагаме рецепта. Има природни средства за защита, които може да си приготвите у дома.

ВАЖНО: Още по темата ТУК: Лечение на акне с билки и премахване на белези!

Ето как да си приготвите следните рецепти:

Първа рецепта за премахване на белезите от акне.

Нанесете гел от алое вера на белезите, който трябва да си приготвите сами.

След изцеждането на пъпките от акне може да останат неприятни белези върху кожата ви и затова ви предлагаме една рецепта от природни продукти с гел от алое вера

След изцеждането на пъпките от акне може да останат неприятни белези върху кожата ви и затова ви предлагаме една рецепта от природни продукти с гел от алое вера

За да се подготви този гел, просто вземете едно листо или парче от листо, по-голямо от алое вера и го нарежете вкъщи. Внимавайте с тръните да не ви убодат! В действителност, лепкавото вещество, което е в листото е гел от алое вера. Нанесете върху засегнатата област два пъти дневно. Нека да престои така върху мястото за около половин час и след това я изплакнете.

Втора рецепта:

Има и друг домашен лек за акне. Вземете 1 с. л. мед, още толкова лимонов сок, супена лъжица бадемово масло и 2 супени лъжици мляко. Разбърква се добре.

Прилагайте я около 1-2 минути в засегнатата зона. Тя ще спомогне за премахването на белези.

Ето и по кои причини възниква акне: Тялото е в състояние за премахване на токсините чрез екскреция, което води до замърсяване на кръвта.Това може да се дължи на: запек, нередовното изхождане, нередовно и бързо хранене, нишесте, захар, консумация на олио, нишесте, захари и мазнини.

От вътрешните фактори играе най-голяма роля наследствеността. Много зависи от гените развитието на акнето. От тях се определя както размера, така и функцията на машите мастни жлези. Ако някой е страдал от екне, може да се очаква, че и неговите деца ще заболеят от него.Допълнителен фактор освен наследствеността са хормоните и особено тестостерона, понеже предизвиква повишена мастна секреция.

Повече може да научите от видео клипа.

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “За премахване на белези от акне си пригответе този лек (ВИДЕО)

  1. Благодаря ви! Изпробвах някои от тези средства за премахването на шибаните белези от акне, но най-добър ефект даде това с бадемовото масло!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *