Рецепта за пречистване на черния дроб и за отслабване

Една домашна рецепта ще ви помогне за естествено пречистване на черния дроб и за отслабване

Хрянът е бил използван за лечение на различни заболявания в продължение на векове. Благодарение на своите лечебни свойства и уникален вкус, той е един от най-важните растения, използвани в фитотерапията. Подправката хрян е мощно растение, което предлага много ползи за здравето, включително способността му да помогне за отслабване, за понижаване на високо кръвно налягане, облекчаване на респираторни заболявания, изграждане на здрави кости, укрепване здравето, стимулира здравословното храносмилане, пречистване на черния дроб и за отслабване.

Революционна рецепта за пречистване на черния дроб от канцерогени и отслабване

Революционна рецепта за пречистване на черния дроб от канцерогени и отслабване

Той съдържа съединения, които повишават способността на черния дроб за детоксикация от канцерогени. Също подобрява функцията на храносмилателната система, като стимулира секрецията на стомашни и чревни сокове, жлъчката и ензими от панкреаса. Известно е, че в корените на хряна се съдържат големи количества глюкозинолати, които могат да ви помогнат да намалите риска от рак. Благодарение на антибиотичните си свойства, хрянът може да се използва за лечение на инфекции на пикочните пътища и за унищожаване на бактерии в гърлото, което може да доведе до бронхит, кашлица и свързаните с това проблеми. С високото си съдържание на сяра, той се счита за отлична храна за вашия черен дроб.

Тази рецепта може да помогне и за премахване на излишните мазнини и вода от организма. Ето и необходимите съставки:1 корен от хрян, 1 органичен лимон, суров натурален пчелен мед – 2/3 от чаша.

Обелете и нарежете корена хрян, поставете го в кухненски робот и го пасирайте. Нарежете един лимон и му отделете семената, добавете го към пасирания хрян и го смесете. Остава да добавите меда и да разбъркате сместа.

Взема се по 1 чаена лъжица 2 пъти дневно по време на хранене. Към тази рецепта трябва да се добави здравословно хранене, обикновено под това се разбира вегетариански начин на хранене и физически упражнения.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *