Вълшебна напитка пречиства организма от всякакви отрови и холестерол

Тази напитка ще пречисти вашия организъм от натрупаните отрови и холестерол

Тонизираща напитка от джинджифил, краставица и лимон пречиства организма от всякакви отрови и холестерол. В нашето тяло всеки ден се натрупват редица токсични вещества, които трябва да бъдат премахнати, за да  бъдем здрави. Тези токсини са резултат от неправилно хранене, базирано на рафинирани храни, мазнини, животински протеини, от замърсената околна среда и въздух, който дишаме, от лекарствата, които пием и други.

Вълшебна напитка пречиства организма от всякакви отрови и холестерол

Вълшебна напитка пречиства организма от всякакви отрови и холестерол

Необходимо е организмът да се очисти от тези отрови, защото само така можете да разчитате на добро здраве. Детоксикация не е избор, а необходимост. За радост природата ни предлага различни храни, които могат да направят почистване на нашето тяло, така че защо да не се възползваме от нея.

Ето една прекрасна и уникална комбинация от джинджифил, краставица и лимон. Ето защо избираме точно тези продукти: лимонът е може би най-ефективният от съществуващите природни средства за детоксикация на организма. Неговите добродетели със сигурност не свършват до тук. Известно е, че е мощен алкален балансьор, който може да се регулира рН на организма, но не само, защото е богат на антиоксиданти, които могат да се противопоставят на свободни радикали, отговорни за клетъчно стареене.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

Краставицата е отличен източник на витамин С и пектин. Тя помага за укрепване на имунната система. Като отличен диуретик, тя помага за диурезата в борбата за задържане на вода. Облекчава и за храносмилането, помагайки за премахване на отпадъчните вещества от организма. Краставицата има нисък гликемичен и много малко калории. Отличен източник е на витамини B, C, E, както и на минерали като калий, калций, фосфор, магнезий и желязо.

Краставицата е от тези храни, които не трябва да липсват на нашата маса, защото тя е голям приятел на здравето. Джинджифилът има противовъзпалителни свойства. Той може да се противодейства на хронични възпаления, които са много вредни за организма. Подпомага храносмилането, тъй като стимулира производството на стомашна киселина, така че да спомага за абсорбирането на хранителните вещества.

Той стимулира имунната система и обмяната на веществата, като ускорява метаболизмът и съдейства за изгаряне на повече калории при движение. Ето как се приготвя детоксикиращото питие: половин корен от лековития джинджифил, един богат на витамин С лимон, половин краставица, няколко листа от мента за аромат и един литър вода.  Измиваме всички съставки, нарязваме ги на филийки, без да им махате кората и ги слагате в чашата с вода. Оставяте да престои цялата нощ. Пиете сутрин на гладно.

Напитка от джинджифил, краставица и лимон пречиства организма от всякакви отрови и холестерол

Напитка от джинджифил, краставица и лимон пречиства организма от всякакви отрови и холестерол

За да се постигне максимална полза трябва да се пие около два литра в дневно от тази напитка. Винаги на гладно в продължение на поне една седмица. През този период е препоръчително да спазвате диета, богата на плодове, зеленчуци, зърнени храни и постно меню или не тлъсто месо. За известно време трябва да бъдат премахнати напълно рафинираните храни и захарта, бялото брашно, мазнините, млякото, млечните продукти и солта.

В комбинация с този режим на здравословно хранене, вашата вълшебна напитка ще пречисти организма ви от всякакви отрови и холестерол.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *