Направете си чесново олио при проблеми със ставите

Народна рецепта за проблеми със ставите ще облекчи болката и ще ви помогне да се почувствате по-добре

Няма почивка за болката в ставите, особено в такъв променлив сезон като есента. По-студеното време веднага предизвиква проблеми със ставите и костите, но срещу тях има народни рецепти, създадени, за да облекчат болката и да ви помогнат да се почувствате по-добре.
Тази народна рецепта е лесна за приготвяне и прилагане в домашни условия. Тя е създадена за раздвижване на болезнени стави, ще помогне за облекчаване на болката в тях и ще нормализира движението ви. За да си приготвите тази народна рецепта за проблеми със ставите са ви необходими чесън и шарлан – нерафинирано слънчогледово олио.

проблеми със ставите

Народна рецепта за проблеми със ставите ще облекчи болката и ще ви помогне да се почувствате по-добре

За целта се обелват 400 грама чесън, смилат се със специалния ръчен уред или в блендер. Така смляният чесън се поставя в еднолитров буркан. Отгоре това количество чесън се залива почти догоре с нерафинираното слънчогледово олио, за да стигне до ръба на буркана.
Така приготвената рецепта за проблеми със ставите трябва да престои на тъмно за 14 дни като се разбърква ежедневно. След този период сместа трябва да се прецеди и вече имате готово чесново олио или чеснов шарлан, което ще ви помогне срещу болка в ставите и костите.
От него се мажат болните стави, кости и мускули с дозирани масажи, докато олиото не попие добре в кожата. Болното място се завива с шал и така се преспива цяла нощ. На сутринта болното място се измива с хладка вода. Мажете се всеки ден с това чесново масло от рецептата за проблеми със ставите поне два месеца.
Освен за болки и проблеми със ставите, чесновият шарлан може да се ползва и за напукани пети, мазоли, натъртвания и други подобни проблеми.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *