Храни и билки подходящи за пречистване на бъбреците

Отървете се от проблемите с бъбреците лесно и просто

Най-добре е да лекувате болните бъбреци през лятото, когато има дини. Този плод има доказано ефикасно лечебно действие. В борбата с болните бъбреци трябва да се запасите с дини и черен (ръжен) хляб. Това ще бъде храната, която ще приемате в период от една седмица.

Динята е ефикасно средство при проблеми с бъбреците

Ако имате камъни в бъбреците или пикочния мехур, най-подходящия час за изхвърлянето им е био-ритмичния час между 2 и 3 часа през нощта. Седнете във ваната и яжте диня. Заедно с урината ще излязат пясъкът и камъните.

Вторият начин за пречистване на бъбреците е подходящ за всяко време на годината. За пречистването пригответе 20–25 грама елово масло, по 50 грама от билките: риган, конски босилек, маточина, пача трева, жълт кантарион. Билките се нарязват на ситно — като чай. В продължение на една седмица — вегетарианска храна и чай от тези билки с мед. На седмия ден, половин час преди ядене, пригответе 100 грама от билковата настойка, изстудете я и добавете 5 капки елово масло. Разбъркайте и я изпийте през сламка (за да предпазите зъбите от разрушаване).

Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки

Билковата настойка с елово масло се пие преди ядене три пъти дневно в продължение на 5 дни. Резултатът от пречистването се проявява чрез силно помътнялата урина, в която може да има и камъни. Понякога се изхвърлят тежки кафяви и тъмночервени плътни капки с мирис на елово масло. Това е сгъстен пясък.

Проблемите с бъбреците могат да бъдат само лош спомен ако сте търпели, постоянни и спазвате по-горе описаните рецепти.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *