Вижте как да си приготвите лековитата протиева вода

Протиева вода, позната и като жива вода се приготвя лесно и пречиства тялото от отровите

Лечебната протиева вода, позната и като жива вода, всеки може да си приготви сам вкъщи. Тя пречиства организма от токсините и отровите и подмладява клетките. Има няколко метода, по които можете да си я приготвите вкъщи, тъй като тя не може да бъде купена нито от аптека, нито от най-скъпия магазин на света. Според учени тази вода лекува, съживява и подмладява организма.

Първият метод за протиева вода е на Малахов. При него се напълва съд с вода, който се поставя в камерата на хладилника за 4-5 часа. Когато след този период се изважда, по стените и по повърхността трябва да се е образувал лед. Той е вреден, тъй като е съставен от молекули на тежка вода.

Водата от съда се пресипва в друг съд, а ледът се изхвърля. Водата отново се слага в камерата, докато 2/3 от нея замръзне. Този път се изхвърля водата, а ледът, останал в съда, се оставя да се размрази на стайна температура и се пие. Това всъщност е живата или протиева вода.

Вторият метод е на Вадим Зеланд и се прави почти същото като при първия метод, но първо водата се преварява на котлон и бързо се охлажда в студена вана. Към тази вода се прибавят 5-7 камъчета черен силициев двуокис, който може да се купи от аптеката. Така водата престоява два дни, покрита с марля.

протиева вода

Протиева вода, позната и като жива вода се приготвя лесно и пречиства тялото от отровите

После тя внимателно се прелива в друг съд, като внимавате да не отлеете от долния 2-3-сантиметров слой, в който са се утаили вредните съставки. След това се действа както при първия метод на Малахов.

Ако имате и магнитна фуния и прелейте тази вода през нея, ще укрепите още повече структурата й. Получава се протиева вода с най-високо качество, която се нарича така, защото е изчистена от тежките изотопи.

протиева вода

Протиева вода, позната и като жива вода се приготвя лесно и пречиства тялото от отровите

Позната е като жива вода, която изчиства организма, а при по-дълга употреба лекува от редица заболявания.

Трябва да знаете, че когато си приготвите такава жива вода, трябва да я изпиете за 7 часа, защото след това тя губи лечебните си свойства.

Погледни и тези публикации по темата:

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Вижте как да си приготвите лековитата протиева вода

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *