Професор съветва как да се предпазим и лекуваме от диабет и рак

Професор Иван Павлович Неумивакин съветва как да се лекуваме и предпазим от диабет и рак

Известният руски професор Иван Павлович Неумивакин е с повече от 40 години опит в алтернативната медицина. Той е правил невероятни изказвания за болестите като диабет и рак, че те не съществуват и са измислени. Създател е на медицината за космонавти и следователно трябва да обърнем внимание на методите му на лечение и съветите, които казва за здравето.

Ученият се занимава с познанието на личната отговорност за здравето на всеки и с физиологията на човека.

Водата е полезна за предпазване и лечение при диабет и рак

Водата е полезна за предпазване и лечение при диабет и рак

Според него съвременната медицина не се придържа и не прилага към законите на човешката физиология, а предпочита да се дават много пари за апаратура и скъпи лекарства.

Според него болести като диабет и рак, паркинсон и множествена склероза не съществуват въобще в една интервю. Тези крайни изказвания той обяснява с причината че в здравеопазването никой не иска да промени системата. При него са идвали хора с различни заболявания, за които се разчита изцяло на лекарствата и затова не оздравяват. Идвали са цели семейства болни от диабет и за 2 седмици болестта я няма. Хипертония, казва ученият се лекува за 2-3 месеца. При други тежки болести също се възстановява организма за 2-3 месеца. Основното е да се промени начина на живот, повечето причини са в червата, болните страдат от запек от 10-15 дена не са ходили по нужда и това отравя цялото тяло.

“Фигурин

300 млн. души в света страдат от диабет, за който ученият казва, че в клетките трябва да се създадат условия за нормален живот и да се обърне внимание на здравословното хранене с повече сурови плодове, зеленчуци, ядки, пълнозърнестите храни и най-важното много движения и пиене на вода. Според него половината болести могат да се излекуват само с пиенето на вода. Много е важна гимнастиката, спортът и движението изобщо. Неумивалкин казва, че хората сами си докарват рак, като се прекали с натрупването на токсини в тялото. Затова много е важно изчистването на организъм с природни средства, главното, от които е пиенето на вода. Той твърди още, че по дъговата обвивка на очите може да прецени само за 5 минути колко е степента на замърсяване на организма и ако тя е 35% то може да има язва или възпаление, а ако е 36-38% вече има предпоставка за развитие на рак.

Основите съвети на професора за здравето са пречистване на целия организъм, от токсини, много движение и спорт, чист въздух, чиста от химия вегетарианска храна и пиене на вода. Пиенето да става на гладно и между яденетата.

За неговият съвет за употребата на кислородната вода чететеТУК. Все пак с нея трябва да се внимава да не се прекали, а може и без нея, тя просто е катализатор на процесите, който помага много според професор Неумивакин.

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Професор съветва как да се предпазим и лекуваме от диабет и рак

  1. Може ли да обясни как изглеждат зениците на болен от рак на гърлото?

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *