Срещу високо кръвно и анемия – пчелно млечице

Полезното пчелно млечице подобрява обмяната на веществата и води до редуциране на теглото

Ако страдате от анемия, високо кръвно, атеросклероза, ставни заболявания и още куп опасни болести, може да си направите едно лечение с пчелно млечице, което ще ви помогне извънредно много. Лечението с този полезен продукт се прави два пъти в годината по два месеца и полезното пчелно млечице се взима сутрин и на обед, но никога вечер, а количеството е между 60 и 90 милиграма на прием. Най-добре е това да става през пролетта и есента.

пчелно млечице

Полезното пчелно млечице подобрява обмяната на веществата и води до редуциране на теглото

Полезното пчелно млечице съдържа жизнено необходими за изграждането и съществуването на организма ни вещества. То подобрява общия тонус, увеличава количеството на хемоглобина в кръвта, подобрява обмяната на веществата и влияе положително върху сърцето. Този уникален пчелен продукт съдържа белтъчини, мазнини, въглехидрати, витамини от групата В и всички аминокиселини, на които всъщност се дължи голямата му биологична активност.
В натурален вид се съхранява в затворен стъклен съд на тъмно и в хладилника.
Полезното пчелно млечице намира успешно приложение при лекуване както на високо, така и на ниско кръвно налягане, помага при коронарна недостатъчност, болестта на Бюргер, заболявания на централната нервна система, очни болести, бронхиална астма и трудно зарастващи рани.
Не се препоръчва употреба на пчелно млечица при проблеми с надбъбречните жлези, при Адисонова болест и остри инфекциозни заболявания.
Тъй като полезното пчелно млечице има доста възкисел и не много приятен вкус, може да си правите рецепти, които подобряват вкуса му. Например може да смесвате млечицето с няколко капки мед. Може да си направите и готов продукт като един грам пчелно млечице разбъркате в 100 грама мед и всеки ден да взимате от тази смес по половин чаена лъжичка.
Пчелно млечице се прилага и външно при някои кожни заболявания, като поразеното място се маже с натурално или консервирано в мед пчелно млечице.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *