СТРАННО! Ракът не е болест, а химиотерапията не е лечение

Една странна гледна точка предлага ново обяснение за произхода и лечението на рака, в различните му форми

Ракътсе смята за болест, която отнема живота на хиляди хора по света. Ако се приеме, че ракът не е болест, а различен вид реакция на човешкия организъм в стремежа му към оцеляване? Това може би е не е толкова невероятно.

Ракът може би е защитна реакция, а не болест?

Раковите клетки нито са микроби, нито вируси – това са здрави клетки от нашето тяло, които внезапно се променят, за да защитят нас и нашето тяло от заплаха. Причината здравите клетки да мутират и да нападнат унищожават органите ни, всъщност не е открита. Обикновено клетките, лишени от кислород умират, но някои от тях се приспособяват, мутират и получават енергия от отпадъчните продукти на метаболизма и токсините. Така те ще разграждат дори мъртвите и ненужните стари клетки. Нашият организъм не възприема това като заплаха и не се опитва да унищожи „новите“ си клетки, които са всъщност ракови. Дори започва да ги снабдява с глюкоза, за да се разпространяват по-добре. Обяснението е, че тялото ни „знае“, че раковите клетки се борят за него, като унищожават токсините и предпазват другите органи от тях, и всъщност тяхната цел е да го спасят! Унищожаването на раковите клетки чрез химиотерапията всъщност води до унищожаване на организма, дава обяснение на процеса zdrave.ws. Начинът за борбата с рака е, като се премахне това, което го подхранва, или това са токсините. Според тази гледна точка, изчистването на тялото от токсините е правилният път, да се спре възпроизводството на раковите клетки и човек да се отърве от рака като болест.

Вижте и клипа на Барбара О’Нийл за истинската причина за болестите!

Боян Петракиев

Enjoyed this post? Share it!

 

21 коментара по “СТРАННО! Ракът не е болест, а химиотерапията не е лечение

 1. Много вярно… истината е в това което ни заобикаля. храната, уредите, предметите, облъчванията, Най вече главния проблем са храните…………………………………………………………..

 2. Най накрая някой да започне да говори нещо адекватно за рака! Сега остава да спрат безмислените операции за отстраняването на раковите образования и да спрат да убиват хората с лъче и химиотерапия. Ние самите ежедневно се тровим с какви ли не продукти, погрешно наречени "храна". Можем да направим поне минимално усилие и да четем какво съдържа, това което пазаруваме.Ежедневното приемане на 1-2 с.л. оцет е доста добра противоракова пофилактика, също така противораково и противогъбично действа содата за хляб. Храната може да ни излекува или да ни убие, избора е наш.

 3. по- лаическо обяснение гарнирано с произволно избрани и подредени научни факти не съм срещала.ТОВА Е БЕЗОБРАЗИЕ!

 4. За радост или за жалост това мисля, че е най-доброто. Има един италиански лекар Симончини или нещо подобно, който лекува рак със сода бикарбонат и изглежда доста успешно. За жалост това не се харесва на конвенционалната медицина и фармация. Не съм лекар, но бих посъветвал човек болен от тази болест да опита именно това лечение, а знам, че и на изток лекуват рак с различни даоистки методи, но за жалост за това не се говори по телевизия и не го пише в учебниците.

 5. za podsilvane na imunitnata sistema e dobre the izpolzvate siropite na AKUNA.podsilva organizm I zabraniava na mutirastite kletki the se razmnozavat.kupete si gi mnogo e efikasno , i pomaga znam go ot licen opit.vsicko koeto konsumirame e toksicno I organizma ni e zamarsen.izcistva se sas siropa kazva se ALVEO.za povece informacia pisete ako vi interesuva.

 6. И това не е вярно, защото давах 2 години всичко, което изчиства организма без паузи, една троха сладко не съм дала и пак се разпространи навсякъде и…..

 7. И содата давах 2 години абсолютно стриктно – и това не помогна

 8. И за имунната система давах непрекъснато най- доброто и това не помогна

 9. Счита се ,че ракът е всъщност-гъбична инфекция,която се лекува със сода за хляб.Тъй като на компаниите произвеждащи скъпи лекарства този факт не им е изгоден,не казват нищо.Не съм чула след химиотерапия някой да е оживял.Радиацията убива,но все пак има лекари,които се борят и казват-ракът е кандида и се лекува със СОДА БИКАРБОНАТ!

 10. А чували ли сте версията за нуждата на организма от алкална среда?Оказва се, че само от приема на сода бикарбонат /без алуминий, която е / можем да се предпазим от това заболяване!

 11. Вие преборила ли сте рак без операция и следоперативно лечение, че говорите така?

 12. Диетата при лечение е много важна- ограничаването на месо и сладко. Това е вярно. Но това в никакв случай не трябва да изключва следоперативното лечение!

 13. От личен опит, който не е малък, напълно отговорно заявявам , че не знам дали ракът е болест , но със сигурност химиотерапията НЕ е лечение. РИСКА ОТ НЕЯ Е СЪИЗМЕРИМ ИЛИ ПО-ГОЛЯМ ОТ ТОВА , КОЕТО ЛЕКУВА! Т.Е. АКО НЕ УМРЕШ ОТ РАКА , ТИ СЕ ОТДАВА ВЪЗМОЖНОСКТ ДА УМРЕШ ОТ ЛЕЧЕНИЕТО НА РАКА. АКО ВСЕ ПАК ОЦЕЛЕЕШ, ТРЯБВА МНОГО ГОДИНИ ДА СЕ ЛЕКУВАШ ОТ ЛЕЧЕНИЕТО (химиотерапията). Тя унищожава всички бързоделящи се клетки , каквито са раковите , но и кръвните. Затова на преминаващите през химиотерапия им се влошават жизнените показатели, кожата им променя тургура си, сърцето започва да излиза от ритъм, появява се тахикардия и учестен пулс, ниските кръвни показатели предизвикват перманентна умора и ако се състарят само с 10 години , викат ура. КЛЮЧА ОТ БАРАКАТА Е В ПРОМЯНАТА НА СЪЗНАНИЕТО И НАЧИНА НА МИСЛЕНЕ И ХРАНЕНЕ. Който е готов , може да прочете "Болестта като път" и книгите на Норбеков. Има и много други източници, които могат да помогнат. И допълнително : тезата да се щади болния като се крие от него страшната диагноза напълно го обезоръжава, защото подхранва в него илюзорна предствава за малка опасност и не може да си мобилизира силите. Има много излекували се от рак и ще стават все повече , но НИКОЙ ОТ ТЯХ не го е направил С УПОВАНИЕ В ТРАДИЦИОННАТА ЗАПАДНА МЕДИЦИНА. За да се излекуваш , а не да подтисниш симптомите, е нужно да обърнаш упованието навътре в себе си , а не навън.

 14. Istina e ce ne sme informirani. Niti znaem kak se razboljavame od raka niti na koi nacin trjabva the se lekuvame. Mnogo lekari sa otkrili lekarstva ili nacini na koito mozeme the se izlekuvame no na savremenata medicina ne I otgovarja tozi nacin na lekuvane. Edukacijata e savsem zanemarena, horata ne znajat naj osnovni nesta. Misljat si ce poneze raka se hrani sas slatko e dostatacno the ne jadat slatkisi. Zarnenite hrani sa palni sas zahari. Preporacva se silna hrana a ne se govori za tova ce mesoto e palno sas hormoni, antibiotici, ce pocti vsjako zivotno e bolno od njakoja bolest. Rjatko ste procetete njakade ce e dostatacno the preminete na hranene sas surovi plodove I zelencuci I kalnove I the dovedete organizma si vav alkalno sastojanie, sastojanie koeto e neophodimo the kletkite badat zdravi.Premahnete mesoto, ribata, mlekoto, sireneto, jajcata. Izdarzete pone 10 dni I ste zabelezite goljama razlika ne samo v organizma vi no I v nacina na misleneto. Setete se ce ste napraveni po Boziem liku. Ne ste bezpomosni. Imate vsickoto znanie vav sebe si. Samo potarsete I ste namerite vsicko keto vi e nuzno the ziveete taka kakto zasluzavate. Radostno I bez bolesti.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *