Рак на простатата: В крайна сметка лечим ли е той наистина?

Днес ракът е нелечим все още, но… не съвсем. Ракът на простатата при мъжете е лечим, независимо от това колко се е разпрострял.

Причината за това е, че самият орган е разположен на изключително лесно достъпно място, и ако ракът се е разпространил дори извън простатата, той може относително лесно да бъде овладян чрез хормонална терапия.

Ракът на простата се среща за съжаление най-често при мъже, които са над 50 години, но това не е задължително условие. Той може да се предава и по наследство.

Хвощът е лекарството за рак и други болести на простатата и при бъбречни проблеми. Макар и лесно лечим, при рак на простатата също има възможност да се преминава през различните стандартни процедури както при всички останали видове рак.

Те са доста вредни като цяло, но в случая дават отлични резултати. Ако пък се започне билколечение, ще си спестите множество неприятности от химиотерапии, лъчелечение и оперативна намеса.

Зрител на телевизионно предаване споделя в ефир, че е ползвал две билкови рецепти за ефикасно, макар и бавно, лечение на рак на простатата.

Пресен магданоз плюс хвощ се варят в два литра вода дотогава, докато водата остане малко повече от половината.

Другата билкова отвара се приготвя от невен, върбинка, омайниче, рани лист, жълт кантарион, пача трева, мечо грозде и черен оман. В ½ литър вода се слагат 2 лъжици от споменатата по-горе смес и се оставя да ври около 5 минутки.

Тези отвари се пият едновременно и успоредно една с друга. Приемат се преди ядене (но не е задължително да се яде след това) 5 пъти на ден. Процедурата продължава 3 месеца, но зрителят казва, че той я е прилагал няколко месеца повече. Благодарение на това се е отървал от коварната болест без лекарска намеса и неприятни последици.

Ракът на простатата е третата причина за смъртност у нас, а самото заболяване се нарежда на второ място по честота. А решението е толкова лесно… Без операции, без химиотерапия и лъчения, без проблеми!

Уважаеми мъже, не се оставяйте на ракът да Ви победи! Борете се с него и подобрете състоянието си като с магическа пръчка! И всичко това само благодарение на даровете на майката природа – лечебните билки.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *