Революционен натурален екстракт от Тибет стопява 12 кг за 4 седмици

Натурален екстракт от Тибет стана хит, след като много звезди стопиха излишните си килограми с него

Революционна натурален екстракт от Тибет, който стопява 12 кг за 4 седмици стана хит, след като много звезди стопиха излишните си килограми с него и го рекламираха. Той се казва годжи вита (Goji Vita) и е представен в Бразилия, където се очаква да бъде доставен до края на юли тази година.

През последните седмици, читатели от Бразилия и други страни продължават да питат за тази странна диета с годжи вита.

С натуралния екстракт Goji Vita Патриция Гомес Матаразо стопи 24 килограма за 4 седмици.

С натуралния екстракт Goji Vita Патриция Гомес Матаразо стопи 24 килограма за 4 седмици. Вляво преди диетата с Goji Vita, а вдясно след това.

Новината се появи по всички телевизионни предавания, в списания и в интернет, то продължава не се говори за Goji Vita, за което е известно всичко за свойствата му за загуба на тегло.

Естественият екстракт се прочува за първи път, след като Кейт Мос, Мадона и Виктория Бекъм обявили, че не пропускат нито един ден, без да го приемат. И търсенето на тази диета с Goji Vita, става много популярна, тъй като Ивет Сангало призна, че се завръща в добра форма с тази тайна.

Но в края на краищата заслужен ли е свръхинтереса? Има ли научни доказателства, че Goji Vita стопява излишните килограми?

Проучвания проведени наскоро и публикувани в NBCI (Национален център за биотехнологична информация), САЩ, доказаха, че натуралният екстракт, който съдържа Goji Vita е в състояние да стимулира обмяната на веществата и да изгаря мазнините по-бързо. Според проучването доброволците, които консумирали препоръчителния дневен прием на екстракт от Goji в продължение на 15 дни, показват увеличен разход на калории и намаляване на обиколката на талията. Те също имали подобрение в стомашно-чревната дейност, подобряване на качеството на съня и способността за концентрация.

Друго проучване, публикувано от университета в Ню Йорк, също посочи, други ползи от Goji Vita, като например намаляване на лошия холестерол и подмладяване на кожата, тъй като съдържа голямо количество антиоксиданти и Омега 3 мазнини.

С тези резултати, международната научна общност счита, Goji Vita за едно от най-великите постижения в областта на контрол на теглото през последните години.

С Goji Vita Патриция Гомес Матаразо стопи 24 килограма за 4 седмици.

Екстрактът Goji Vita е произведен от растението годжи бери, което е известно от години у нас и в другите страни със своите червени плодчета и полезни за здравето свойства със съдържащите се в него витамини – С, от групата В и повече витамин А. / dieta-noticias.com

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *