Респивакс подсилва имунната защита на организма

Лекарство, подходящо за деца и възрастни

Имунната система играя най-голяма роля за предпазването на човешкия организъм от бактериални и вирусни заболявания. Стимулирането на имунитета е най-физиологичният начин за борба със заразните болести, включително и грип и предизвиканите от него усложнения с бактериален произход.

През зимния сезон приемайте задължително респивакс

Най-широко приложение в медицинската практика във връзка с това намират полибактериалните имуностимулатори, съставени от обработени по различен начин микроорганизми с най-голямо значение за възпалителни заболявания на дихателната и урогениталната система, устната лигавица и пародонта. Те са много полезни при овладяването на разнообразните вирусни инфекции на дихателната система и успешно предпазват организма от развитие на фарингити, бронхити, бронхопневмонии, пневмонии и др.

По време на развило се вече заболяване, приемането на полибактериалните имуностимулатори определено помага за по-лекото и бързо преодоляване на инфекцията.

У нас повече от 20 години се прилага оригиналният български препарат респивакс. Това е най-широко и от най-отдавна използваният у нас полибактериален имуностимулатор, с доказан клиничен ефект. Респивакс е предназначен за перорална имунопрофилактика и имунотерапия на неспецифичните инфекции на дихателната система.

Като типичен полибактериален имуностимулатор, освен стимулиращо действие върху естествените защитни механизми на имунната система, той предизвиква и специфичен имунитет към микроорганизмите, които го съставят. Предлага се в таблетки по 25 mg за деца и 50 mg за възрастни.
Особено подходящо е приемането на респивакс през есенно-зимния период (ноември-март), но може да се приема и през цялата година, за лечение и профилактика на сезонните инфекции на дихателната система, особено при деца и възрастни с хронични белодробни и сърдечни заболявания.

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Респивакс подсилва имунната защита на организма

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *