Ето рецептата за еликсир на младостта

Особено полезно е да го използват пълните възрастни хора

Това лекарство прекрасно лекува задух, подмладява, пречиства кръвта. Особено полезно е да го използват пълните възрастни хора. Ето рецептата: стриват се 400 грама чесън, изстисква се сокът от 4 лимона, слага се в буркан с широко гърло, сместа се разбърква, бурканът се покрива с лека платнена кърпа и се съхранява 24 дни на тъмно място.

Ще усетите, че болестите ви са изчезнали безследно

Преди пиене се разклаща. Приема се веднъж дневно преди лягане — една чаена лъжичка от сместа в половин чаша вода. 10–12 дни след започване на лечението ще се почувствате добре, сънят ви ще укрепне. Това средство е било широко разпространено в Украйна и Кавказ. То е на 500 години.
И още една народна рецепта за онези, които страдат от задух и гръдна жаба (астма). Един литър мед, сок от 10 лимона, 10 глави чесън среден размер, който се размачква добре. Всичко това се смесва и се оставя за една седмица в затворен буркан. Пие се веднъж дневно по 4 чаени лъжички много бавно, без да бързате. Не пропускайте нито един ден. Лекарството трябва да ви стигне за два месеца. Към това време ще усетите, че болестите ви са изчезнали безследно.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *