Много полезна рецепта за перде на очите на професор Мермерски

Ефективна рецепта за перде на очите на професор Мермерски ще ви помогне профилактично да се предпазите от този проблем

Пердето на очите е неприятен здравословен проблем, който спохожда повечето хора в по-напреднала възраст. Но те могат да си помогнат, ако си приготвят една много ефикасна рецепта за перде на очите на известният наш природолечител професор Мермерски. Тя се приготвя с пчелен мед, който е една от най-полезните храни на нашата планета. Чистият пчелен мед е защитник на зрението, защото в състава му се намират вещества, полезни за функциите на ретината в умерени количества.
Рецепта за перде на очите може да помогне и за други очни заболявания – като например при онези, които работят по цял ден пред компютър.

рецепта за перде на очите

Ефективна рецепта за перде на очите на професор Мермерски ще ви помогне профилактично да се предпазите от този проблем

Рецепта за перде на очите се нарича медни капки за очи и е препоръчана от професор Христо Мермерски.
За да си я приготвите, трябва да преварите 10 милилитра дестилирана вода и след това се добавите чист пчелен мед от рапица в съотношение 1:1. Сместа се съхранява в хладилник и се слага сутрин и вечер по две капки във всяко око. Друг източник препоръчва по 3-4 капки във всяко око 3 пъти на ден. Рецептата се изпълнява 1 месец. Все пак по-добре се консултирайте с очен лекар преди да започнете. На някои хора тази рецепта за перде на очите е помогнала. При глаукома и катаракта не се препоръчва мед за вътрешна употреба както и всякакви сладки храни, но в малки дози може да се взема, ако се налага за друг проблем и не всеки ден. За ретината също е вреден в големи количества. Други  пчелни продукти обаче са много полезни за тези опасни очни заболявания и това е пчелният прашец и пчелното млечице.

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Много полезна рецепта за перде на очите на професор Мермерски

  1. Съпругът ми има диабет и катаракта на окото може ли да направи лечение с тази рецепта?Аз я приложих и имам подобрение на зрението,намали пердето на окото и дьоптъра на очилата ми.Благодаря ви

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *