Известната рецепта на Мермерски за високо кръвно се прави лесно и бързо

Популярната рецепта на Мермерски за високо кръвно е безценна и всеки може да си помогне срещу този опасен проблем

Високото кръвно е опасно медицинско състояние, което трябва да се държи под контрол. Има една известна рецепта на Мермерски за високо кръвно, която може да ви помогне всеки ден да имате нормални стойности на кръвното налягане.
Според лечителя Мермерски тя е чудодейна и за нея а ви необходими 400 грама чесън и 4 лимона. Чесънът се смачкват на кашичка, а лимоните заедно с корите се смилат с пасатор. Двете смеси се объркват и към тях се прибавят 300 грама чист пчелен мед.

рецепта на Мермерски за високо кръвно

Популярната рецепта на Мермерски за високо кръвно е безценна и всеки може да си помогне срещу този опасен проблем

Цялата смес се слага в голям буркан и се оставя 25 дни да отлежава на тъмно място.
Тази рецепта на Мермерски за високо кръвно се прилага като всяка сутрин в чаена чаша се слагат 3-4 лъжици кисело мляко и към тях се прибавя 1 лъжичка от чесново-лимонената смес. Освен това трябва да се добавят в рецептата на Мермерски и 20 капки спиртен разтвор на прополис и една чаена лъжичка канела. Всички съставки се размесват добре и цялото съдържание се изяжда половин час преди да закусите или ако не закусвате, преди да обядвате. Вечер цялата тази процедура се повтаря отново и чак тогава се вечеря.
Според тази рецепта на Мермерски за високо кръвно показателите се подобряват още след първите няколко дни на терапия. Кръвното налягане се застопорява в границите 130 на 80 и това, според Мермерски не е за учудване.
Според лечителя чесънът съдържат в себе си много полезни съединения, които са в състояние за кратък период да подкрепят организма при много тежки заболявания и да изчистят кръвоносната система от плаки. Лимоните имат общо укрепващо кръвоносната система действие, противомикробното свойство идва от прополиса, а киселото мляко подобрява перисталтиката. По този начин действа чудодейната рецепта за високо кръвно на Мермерски. Остава само да си я приготвите и да опитате.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *