Чудодейна рецепта с покълнала пшеница помага срещу рак и други болести

Рецептата е съставена от покълнала пшеница и други полезни храни, прилага се успешно срещу рак и за усилване на имунитета

Една полезна рецепта с покълнала пшеница и други натурални продукти помага срещу тежки болести и рак. Разбира се, че това само не е достатъчно, а е необходимо да се промени начина на живот и хранене, за да се постигне добър резултат. Това не означава да се спрат лекарствата предписани от лекуващия лекар, а да се добави към храненето.

Чудодейна рецепта с покълнала пшеница помага срещу рак и други болести

Чудодейна рецепта с покълнала пшеница помага срещу рак и други болести

Комбинацията от тези храни почиства кръвоносните съдове, лекува сърдечни болести, помага да се възстанови имунната система и храносмилателните органи, полезна е срещу възпаление на ставите и за тежко болни хора включително от рак.

Продуктите необходими за тази полезна чудодейна рецепта са покълнала пшеница, мед, орехи, чесън и лимони.

Приготвя се 1 килограм мед, 400 грама покълнала пшеница, 400 грама орехови ядки сурови, 15 лимона и 12 глави чесън.

За покълването на пшеницата изберете такава за покълване (негрухана) – 400 грама, сложете я в купа и я напълнете с преварена вода. Купата да бъде предварително изварена. Тя се напълва с преварена вода и се добавя в нея пшеницата за покълване, така трябва да престои около 10-12 часа, и след това се покрива с марля. Изчаква се още 10-12 часа и се изплакват семената. Оставят са мокри в купата за едно денонощие и тогава вече би трябвало да се появят малки кълнове дълги 1-2 мм.

Демир бозан билки за бъбреци

Сложете в блендер ореховите ядки, обеления чесън, кълновете и ги смелете. След това смелете и 5 от лимоните, а останалите 10 изцедете на сок. Смесете всичко това и с меда като разбъркате добре съставките.

Прехвърлете сместа в стъклена или порцеланова купа и я съхранявайте в хладилник. Може да се ползва след 3 дни като се вземат по две супени лъжици половин час преди ядене и още една вечер преди заспиване.

При рак се взема на всеки час по една супена лъжица.

Рецептата действа възстановяващо след операции, усилва имунитета, почиства кръвоносните съдове от плаки, помага за по-добра работа на мозъка, сърцето и срещу рак.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *