Рецепта с орехи бори диабет

Изпитана рецепта с орехи от народната медицина бори диабет

Все повече съвременни болести разширяват обхвата си сред цивилизованите народи и много хора стават тяхна жертва, а медицината сякаш е неспособна да им помогне. Тя не може да спре тяхното разпространение и затова някои се обръщат към народната медицина за помощ. Една изпитана рецепта с орехи е полезна при диабет и ние решихме да я споделим с вас.

Изпитана рецепта с орехи от народната медицина бори диабет

Изпитана рецепта с орехи от народната медицина бори диабет

С диагноза диабет на света са регистрирани повече от 250 млн. души по света. Тази цифра се очаква да нарасне до 550 млн. до 2030 година според прогнозите. Болните от диабет у нас са обречени цял живот да пият скъпи лекарства и да следят кръвната си захар. Някои дори не знаят, че имат това заболяване, докато то не се прояви и започнат да слагат инжекции с инсулин както правят другите с напредването на болестта.

Оказа се, че народната медицина лекува тази опасна и коварна болест. Една госпожа от село Костанданец, община Разград се е излекувала с рецепта от орехи от диабет. Тя страдала дълги години от него.

След прилагане на рецептата Лиляна Панталеева установила, че кръвната й захар е паднала от 9,55 единици на 4,2 и не се е покачвало повече това ниво.

Ето и самата рецепта: В половин литър домашна ракия се слагат 15-20 счукани орехови ядки заедно с черупките. Ракията трябва да е 40 градусова. Добавят се 20 листа индрише нарязани на ситно заедно с дръжките. Тази смес се слага в съд добре затворен и се разклаща от време на време и се съхранява в хладилник за 10-15 дни. Трябва да се съхранява на тъмно и затова е належащо да се обвие буркана или шишето, в което се съхранява с хартия.

От настойката се пие всяка сутрин на гладно по 20-25 г, докато се изчерпи цялото количество. / в. Десант

Enjoyed this post? Share it!

 

4 коментара по “Рецепта с орехи бори диабет

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *