Рецептите на д-р Оз ще ви помогнат да отслабнете и да се подмладите

За пет дни с рецептите на д-р Оз ще успеете да отслабнете и да започнете кардинална промяна в начина си на живот и хранене

За по-малко от седмица съветите и рецептите на д-р Оз могат да преобърнат живота ви. С тези негови прозрения може да промените здравословния си статус, да се вталите и да отворите нова страница в живота си.
Странно е, че всички тези неща, за които говори д-р Оз са около нас, но не всеки има сетива да ги комбинира и да ги систематизира така, че да бъдат полезни.
Според рецептите на д-р Оз трябва да си създадете петдневен план, в който с малки и прости стъпки ще задвижите метаболизма си, ще усилите имунитета си и ще се подмладите.

рецептите на д-р Оз

За пет дни с рецептите на д-р Оз ще успеете да отслабнете и да започнете кардинална промяна в начина си на живот и хранене

Към рецептите на д-р Оз спадат съветите да се яде целина, да се пие бял чай и да се готви с полезни мазнини. Според известния доктор целината съдържа лутеолин, който помага в мозъка да не се натрупват плаки, причиняващи болестта Алцхаймер.
Теанинът в белия чай пък, според рецептите на д-р Оз повишава мозъчната активност. Растителните масла също са полезни за мозъка, а освен това от тях кръвоносната система се изчиства.
За за подобрим метаболизма и да отслабнем, д-р Оз съветва да се ядат люти чушки, да пием вода и да правим физически упражнения. Всички тези неща забързват метаболизма, тялото се освобождава от опасните токсини и така отслабва много по-бързо
Според рецептите на д-р Оз, за да подсилим имунитета си трябва да ядем чесън, да пием фреш от портокали и лимони и да правим поне половин часова разходка дневно.
За да се подмладим пък според рецептите на д-р Оз трябва да хапваме повече орехи, да си набавяме редовно в организма витамин Д и да хапваме повече зеленолистни зеленчуци.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *