Ефикасни рецепти за високо кръвно на Мермерски

Полезни рецепти за високо кръвно на Мермерски предотвратява риска от инфаркт, инсулт и други опасни болести

Високите стойности на кръвното налягане са много опасни. Те сигнализират, че имате проблеми с кръвоносната система, а това може да увреди сърцето и мозъка и да доведе до такива опасни състояния като инфаркт или инсулт. За да се предпазите от тези опасности, на помощ ви идват полезните рецепти за високо кръвно на Мермерски – известният наш специалист по здравословно хранене.
По думите на самия професор Мермерски съчетанието и съставките в неговата рецепта помагат за смъкване на високото кръвно и за разширяване и изчистване на кръвоносната система.

рецепти за високо кръвно на мермерски

Полезни рецепти за високо кръвно на Мермерски предотвратява риска от инфаркт, инсулт и други опасни болести

Известните рецепти за високо кръвно на Мермерски влияят благотворно като върху сърдечно-съдовата система, така и върху отслабената имунна система, а на всичкото отгоре имат способността да ускоряват и метаболизма.
В основата на ефективните рецепти за високо кръвно на Мермерски стоят чесънът, лимоните и меда. Според диетологът лечебните свойства на чесъна са познати от векове и се знае, че той помага при високо кръвно, чистейки кръвоносната система, помага при ракови заболявания, прочиства кръвта, гони инфекции и болестотворни микроби и бацили. Лимоните също са известни с полезните си свойства, а същото важи и за меда – считан за една от най-полезните храни на света.
Ефективността на полезните рецепти за високо кръвно на Мермерски са неоспорими, тъй като са проверени във времето и се използват от много хора, попадащи в тази рискова група.
За да си приготвите ефективните рецепти за високо кръвно на Мермерски ви трябват около 500 грама чесън и четири големи лимона, като всичко това да бъде пасирано и смляно в блендер. Към получената смес се прибавя и 300 грама мед, всичко се обърква добре и се разпределя в буркани, които се съхраняват на тъмно и прохладно място.
Полезните рецепти за високо кръвно на Мермерски се приемат по една супена лъжица сутрин и вечер, прибавена към две-три лъжици кисело мляко. Разновидност на тази рецепта е прибавянето на няколко капки прополисова тинктура и половин лъжичка канела.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *