Срещу депресия и сковани стави пийте рибено масло

Рибено масло съдържа полезните витамини А и Д и Омега-3 мастни киселини, които правят тялото и ума здрави

Сигурно и вашите родители, баби и дядовци са ви разказвали как са пиели рибено масло направо от буркан и с лъжица.

Въпреки неприятният вкус, отдавна се знае, че полезното рибено масло е продукт, който се грижи за човешкия организъм и помага при много опасни и сложни болести.

Сега уникалното рибено масло се произвежда вече под формата на капсули и онзи неприятен мирис е спестен, но пък за сметка на това са запазени всички полезни качества.

рибено масло

Рибено масло съдържа полезните витамини А и Д и Омега-3 мастни киселини, които правят тялото и ума здрави

Рибено масло съдържа полезните витамини А и Д и Омега-3 мастни киселини, които правят тялото и ума здрави. Тъй като нашето тяло не може да произвежда омега-3 мастни киселини, е необходимо да си я набавя отнякъде и рибено масло е идеалният вариант за това.

Полезното рибено масло укрепва имунната система, облекчава множество симптоми при хронични заболявания. То намалява общата смъртност, тъй като предпазва от миокарден инфаркт, тъй като значително намалява съсирването на кръвта.

Полезното рибено масло нормализира кръвното налягане, помага за ефективното функциониране на мозъка и при диети за отслабване и изгаряне на мазнините.

То ускорява секрецията на хормоните на стреса в организма и потушава възпалителните процеси в клетките, костите и ставите. Съдържащите се в рибено масло омега-3 намаляват симптомите на артрит , както и сутрешна скованост в ставите и костите.

Многобройни научни изследвания сочат, че полезното рибено масло е не само добра превенция срещу болестите на сърцето и кръвоносните съдове, но и ефективно лекарство за намаляване на риска от заболявания, свързани с наднорменото тегло.

Рибено масло се препоръчва при псориазис, рак на гърдата и на други органи, авитаминоза, артрит, депресия, астма.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *