Рискът от смърт от различни болести се намалява с яденето на ядки

Яденето на ядки помага за отслабване, дълголетие, отслабване и рискът от смърт от различни болести намалява с 20%

Консумацията всеки ден на сурови ядки понижава риска от смърт от различни болести с цели 20%, показват резултатите от едно проучване. Това изявление звучи като реклама по телевизията и ще се разпространи масово сред медицинските кръгове и ще се появят заглавия от всеки по-голям мрежов канал и информационен портал в Интернет.

Рискът от смърт от различни болести се намалява с яденето на ядки

Рискът от смърт от различни болести се намалява с яденето на ядки

Докладите обаче на констатацията едва се появяват по новините, което е неочаквано за толкова важна информация, която лесно може да се отрази положително на здравето и живота на всеки един човек по целия свят и да удължи по естествен начин живота им.

В действителност, обработката на черупковите ядки с пържене и ароматизиране със сол и други химикали е вредно и се губят ползите за здравето, докладвани в това проучване. Една група от изследователи от институт за рака на Dana-Farber, Brigham и Харвардското училище за обществено здраве са публикували резултати от проучване в престижния New England Journal of Medicine, което обяснява как хората, които ядат ежедневно шепа ядки имат с 20 процента по-малко вероятност да умрат от различни здравни причини за период по-голям от 30 години, отколкото тези, които не консумират ядки. Като една допълнителна полза за тези, които ядат редовно орехови ядат е фактът, че са били по-слаби, отколкото други хора, които не ядат редовно ядки. Това заключение идва да докаже, че трябва да се отхвърли неправилното разбиране за ядките, че от тях се напълнява.

Фигурин билкови таблетки за отслабване при менопауза

Тези изследвания доказват, че са полезни суровите ядки, които са от дърветата като орехи, бадеми, лешници, кайсиеви ядки и други, а не такива като фъстъците.

Друго изследване е доказало, че яденето на сурови ядки от орехови, бадемови и други дървета води до намаляване на смъртността до 30% при сърдечносъдовите заболявания.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *