НЕВЕРОЯТНО! Рускиня роди 10 деца накуп

5-те момичета и 5-те момчета са с общо тегло 30 килограма

Рускинята Ирина от Курск роди общо 10 деца накуп в Шести родилен дом в града. Жената е медицинско чудо, тъй като досега няма информация да се случвало подобно нещо. Общото тегло на 5-те момичета и 5-те момчета, които са се родили наведнъж, е 30 килограма, съобщава Vipzona.bg.

Най-изумителното е, че всичките 10 бебета са износени и напълно здрави. Най-малкото е с тегло 2,5 килограма, а останалите са от три килограма нагоре.
Лекарите от Шести родилен дом в Курск още са шокирани от случилото се. Станалият многодетен татко пък, след като разбрал за чудото, припаднал от емоции.
Станало ясно, Ирина нито веднъж не е посещавала лекар и не е имала представа колко деца носи в утробата си. Тя се появила преди няколко дни пред родилното заведение с контракции, без никакви медицински документи и с огромен корем. Раждането било започнало и нямало време да правят каквито и да било изследвания.
Акушерката удивена започнала да брои бебета, които излизали едно след друго на бял свят, а всички в родилната зала застинали от изумление.

Ирина все още не е дала имена на нито едно от децата си, тъй като заради голямата бройка ги бърка. Семейството на многодетната майка вече е изпратило писма до всички приятели и роднини с молба за помощ в грижата за многобройната челяд. Рускинята, която е добре и бързо се възстановява, е горда и щастлива от майчинството си, защото винаги е мечтаела да има много деца.

 

Enjoyed this post? Share it!

 

2 коментара по “НЕВЕРОЯТНО! Рускиня роди 10 деца накуп

  1. kakvi raboti stavat po sveta, tazi ruskinq trabva the e bila mnogo qka, a tova the izostavish bebetata si e bezumie.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *