Сбогувах се с подутия корем след прочистване с капките Хепавитал

На 43 години съм и от едно известно време имах големи проблеми с подутия корем, който ми създаваше голям дискомфорт

hepavital

Сбогувах се с подутия корем след прочистване с капките Хепавитал

През повечето време гледам да се грижа за здравето си. Спортувам, пазя диети, кръводарител съм. но отпреди две-три години забелязах, че корема много ми се подува. Подуването не беше свързано с консумация на някаква храна, даже напротив. правила съм разтоварващи дни и тогава също ми се е подувал. Проблеми със здравето нямам сериозни, затова много се замислих на какво може да се дължи.

И без да искам открих как да се справя с подутия корем. Започнах с едно прочистване на организма от сол. След него направих и прочистване на черния дроб, защото реших, че може да е заради това, че събирам много вода… На тази мисъл ме въведе факта, че на няколко пъти имах подути стави, без да имам травма или нещо подобно.

Почистването на черния дроб го направих с капките Хепавитал. Капките са билков продукт, които ми беше препоръчан от една моя колежка. Най-интересното е, че само след две прочиствания на черния дроб проблемите ми изчезнаха. Сега съм много по-добре и продължавам да се грижа за здравето си по начина, по който съм го правила досега, плюс прочистването на черния дроб с капките Хепавитал.

Камелия Берова от Варна

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *