Диетата на Синди Крауфорд прави чудеса с тялото

Доказано е, че диетата на Синди Крауфорд е успешна

Тя е майка на 2 деца и на възраст 49 години. Нейната фигура обаче е все още на супермодел. Преди години малко целулит е бил забелязан и сниман от папараците, но това не я е смутило, въпреки снимките, които били увеличени многократно. Целулитът бил малък и затова не представлявал сериозен проблем за топ моделката. Синди Крауфорд прилага диета, с която става известна и сред интересуващите се от диети за отслабване.

Диетата на Синди Крауфорд прави чудеса с тялото

Диетата на Синди Крауфорд прави чудеса с тялото

Супермоделката се храни около 5 пъти на ден. Това е съвсем различно от предлаганите диети за здравословно хранене и за отслабване. Според нея, ако гладувате ви ще запълва своите нужди като складира това, което хапвате. Тя се храни често, за да поддържа енергийните нива на своя организъм. Топ моделката е фен на диета Зоната, при която се губят мазнини, макар че не е предназначена за отслабване според Бари Сиърс. Тя е предназначена за здраве и подобряване на баланса на хормоните.

Храненето на Синди Крауфорд се състои от въглехидрати 40%, протеини 30% и мазнини 30%. Храни се често, но по малко. Обикновено закуската й е от овесени ядки и прекрасните боровинки, на обяд пиле или пуйка, на вечеря риба със зеленчуци, а понякога и шоколад. Тя прави и междинни закуски преди обяд и след обяд към 16 часа и не пие кафе, а зеленият чай е ограничила заради съдържанието на кофеин в него, пие много вода, което е полезно и за хора без проблема с наднорменото тегло.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

Синди Крауфорд консумира много зеленчукови салати на всяко основно ядене и спортува много. Използва бягане и ходене по наклонен терен, йога, Пилатес, силови упражнения по 40 минути на ден и други. Това  е от решаващо значение за поддържане  на добра фигура. В много от диетите се препоръчва 2 или 3 пъти да се храним на ден, за да може да се стомаха да смели добре храната и след това да приема следващата храна. При диета Зоната се прилага по-често хранене, но с по-малко храна на всяко ядене.

 

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *