В уникалния син скорпион се крие мощно лекарство срещу рак

В отровата на уникалния син скорпион се крие мощно лекарство, унищожаващо раковите клетки почти на 100 процента

Навсякъде по света учени и лекари работят по създаването на лекарство, което ще победи рака – един от масовите убийци на човечеството. Правят се ваксини, лекарства, изследват се хиляди растения и дори животни, които биха могли да са ключът към тази коварна болест, която се превръща в пандемия.
Едно сравнително ново откритие е на път да даде отговор на лутанията на учени и лекари – отровата на уникалния син скорпион. Според последни проучвания неговата отрова може да убива раковите клетки до 97 процента. Създадено е на тази база лекарство от удивителния син скорпион, което е станало като панацея срещу рак на мозъка.

син скорпион

В отровата на уникалния син скорпион се крие мощно лекарство, унищожаващо раковите клетки почти на 100 процента

Тайнственият син скорпион обитава джунглите на карибския Остров на свободата Куба, където всъщност от миналата година се синтезира препарата Ескозин (Escozin), който е изцяло на природна основа. Неговата основна съставка е отрова от син скорпион.
Новосъздаденият препарат лекува също така и рак на яйчниците. Един от хората, изпробвал и успял да излекува рак на яйчниците с отрова от син скорпион е българската моделка Ива Механджийска. Тя успя да се пребори с болестта, въпреки че преди това се оперира неуспешно. След като успя да пребори коварната болест с отровата от син скорпион, сега моделката се опитва да популяризира кубинския продукт и у нас.
Тя е част от фондация, която се опитва да вкарва препарата Екозин и у нас, където десетки хора страдат от рак и по този начин да им се помогне да преборят болестта.
Оказва се, че препаратът от отровата на син скорпион може да се бори много успешно и с рак на белия дроб. На базата на отровата вече е създадена и ваксина срещу заболяването, която е една от най-ефикасните в света до сега.
За да използвате и да се излекувате от рак с кубинския препарат от отровата на син скорпион, трябва преди това да не сте се подлагали на операция или да сте си правили химиотерапия. Това е условието, при което болестта се лекува на 97 процента.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *