Сириус Д – правилната оздравителна комбинация

Оздравителният продукт „Сириус – Д е разработен като пълноценна храна, чиято цел е да извършва профилактика на организма срещу заболявания, както и да се грижи за неговите естествени функции.

По този начин той осигурява необходимата му защита, а при възникнали проблеми създава среда за преодоляването им.

В човешкото тяло има четири вида тъкан – епителна, мускулна, нервна и съединителна. Последната се характеризира с това, че има свойството да се обновява до около 20-годишна възраст. След този период настъпва постепенна дегенерация. Влошаването на нейните качества води до заложеното от природата остаряване на органите.

На „Сириус-Д“ се дължи революцията на физическо ниво, която активира възстановяването на съединителната тъкан, отстранявайки участъци, които са били подложени на травми или оперативни намеси. „Сириус-Д“ има силата да захрани с важните за пълноценното ни съществуване вещества, които на даден етап от живота вече не успяват да се усвоят от организма ни.

Благоприятното въздействие на продукта се забелязва при всички здравословни проблеми, тъй като тъканите стартират усърдното си обновяване, нездравата тъкан се асимилира, клетките се регенерират, което в крайна сметка има видимо подмладяващ ефект. Изчистването на некачествените клетки от органите, кръвоносна, лимфна и нервна системи премахва болестотворните условия.

А захранването, изграждането на нови, качествени клетки подпомага оздравителния и възстановяващ процес. Тази лечебна храна е създадена така, че да се всмуква максимално от клетките и да снабди организма със здрава среда за функционирането му. Ето защо тя е вид панацея – условие за обновяване, на който и да е организъм, а също и подпомагане на собствените възстановителни сили, т.нар. „лечебен разум“.

„Сириус – Д“ не може да причини каквито и да е неприятни странични ефекти.
Той е подходящ за хора от различна възраст, бременни жени, кърмачки, бебета. Възрастните, тежко болните и болните на специална терапия също безпроблемно биха могли да съчетават храната „Сириус –Д“ със своя лечебен режим.

Редовният прием на „Сириус – Д“ при профилактика води до:
 • Значително забавяне на процесите на стареене, което рефлектира върху еластичността на тъканите, съединителната подобрява своите характеристики, кожата се уплътнява, а ставите възвръщат своята подвижност.
 • Имунната система повишава своята чувствителност и е способна да реагира светкавично, когато това е необходимо, за да защити организма ни.
 • Рисковете от инсулти, хипертонични кризи и инфарктни състояния значително намаляват, може да се каже, че дори изчезват при дълготраен прием на „Сириус-Д“.
 • Отшумяват проблеми като разширени вени, хемороиди, диабетни рани, очни усложнения, като отлепена ретина, глаукома и перде.
 • Вдигат се на крака и се чувстват облекчени страдащите от дискова херния, дископатии, коксартроза, шипове.
 • По-бързо се възстановяват жените, претърпели аборт, които целят забременяване впоследствие, както и тези, засегнати от кистозни предракови образувания в гърдите
 • Въздейства отлично върху незарастващи рани, които се проявяват многократно и налагат операция.
 • Ефективно подпомага индивида при състояния като Лупус и системна склеродермия.

Признанието от официалната медицина е налице, след като лекари в клиники в столицата и в Пловдив, вече го препоръчват на своите пациенти. Причината „Сириус-Д“ да е с лимитирано разпространение е, че той се създава в лабораторни условия под засилен контрол.

“Демир

Начин на приложение:

Ако „Сириус – Д“ се консумира с цел лечение, терапията трябва да продължи поне 3 месеца, за да може да се постигане траен ефект. Повечето хора споделят за осезаеми резултати още първия месец.

Дозата се определя в зависимост от килограмите на лекувания.

Деца и възрастни до 40 кг. – по една супена лъжица сутрин и вечер,

 • до 60 кг. – по две супени лъжици сутрин и вечер,
 • до 80 кг – по три супени лъжици,
 • до 100 кг – четири супени лъжици.

„Сириус-Д“ се разтваря в течност по желание, на гладно – сутрин и вечер, според личното тегло, възраст и очаквания ефект. Количествата за профилактика, лечение на остри и хронични заболявания могат да се определят и без консултация със специалист, защото това е ХРАНА. Продуктът позволява да се разтваря не само във вода, но и в сокове, бульони, кисело мляко и др., според индивидуалните хранителни навици.

Не е задължително да приемате допълнителни дози витамин А или рибено масло, но те подпомагат усвояването на „Сириус-Д“ от организма.

Когато употребата е с цел лечение, желателно е да се избягват твърди мазнини като маргарин, масло и мас, тъй като така ще се улесни процесът на изчистване на съдовете и органите от натрупаните некачествени мазнини.

Съхранение: „Сириус-Д“ не трябва да се излага на директна слънчева светлина. Препоръчва се съхранение при нормална температура на стаята до 25 градуса.

Трайност: 2 години

Състав: „Сириус-Д“ се състои от подложени на модификация линейни и глобулярни протеини, фибрилярни и модифицирани полизахариди. Изброените често са в остър недостиг в организма ни, независимо дали се храним с разнообразна храна или не.

В поредица от следващи броеве ще представим информация за изследвания, факти и резултати при лечението на много от болестите на цивилизацията със здравословната храна „Сириус-Д“.

И тъй като продуктът е хит на пазара на здравословни продукти, то съветът ни като главни представители на производителя, е да закупувате продукти от официални представители на фирмата „Сириус Д“ и дистрибутори с официални разрешителни за дистрибуцията му.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *