Най-доброто противораково лекарство – сироп от бъзак

Сироп от бъзак дарява със силен имунитет, бори се успешно с тумори и рак и може да направи фигурата ви красива и слаба

Чудодейният сироп от бъзак е еликсир, който всяко българско семейство трябва да си направи и да използва. Бъзакът е растение, което може дори да унищожава раковите клетки. По принцип сироп от бъзак се използва за засилване на имунитета и против рак и тумори. Много хора, които са преборили коварната болест, си правят такъв сироп и го пият целогодишно.
По принцип в народната медицина бъзакът е на особена почит и направата на сироп от бъзак се е превърнало в традиция. Растението се слави като една от изключително целебните билки. Плодът на бъзака се препоръчва във вид на сироп или мармалад, като силно укрепващо организма средство и противораково лекарство.

сироп от бъзак

Сироп от бъзак дарява със силен имунитет, бори се успешно с тумори и рак и може да направи фигурата ви красива и слаба

Цветът на бъзака се използва също при ракови заболявания, трудно уриниране и проблеми с пикочо-половата система. От корените на бъзак пък можете да си направите отвара, която служи като слабително средство и при затлъстяване. Сварява се чаена лъжичка наситнени корени в половин литър вода на слаб огън за 10 минути. След изстиване се прецежда и се пие по една винена чаша 4 пъти дневно преди хранене.
Сироп от бъзак се прави лесно и всеки може да си го приготви вкъщи. Само трябва да намерите екологично чист бъзак по селата или някъде далеч от пътищата и големите градове, където има много отрови.
Сироп от бъзак се приготвя по студен начин – в голям буркан се нареждат пласт плодчета, пласт захар. Завързва се с марля гърлото на буркана и се оставя така до разтопяване на захарта. Тогава се прецежда и се налива в бутилки. Съхраняват се на тъмно и студено. От сироп от бъзак се приема по 1 супена лъжица три пъти дневно половин час преди ядене. Сироп от бъзак може да приготвите и с мед вместо захар.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *