Сместа от мед и джинджифил се бори успешно срещу рак

Като се смесят двата продукта мед и джинджифил стават по-ефективни в борбата срещу рак

Медът притежава антибактериални и антиоксидантни свойства. При експерименти с мишки е открито, че има и противоракови свойства. Джинджифилът също е полезен при лечение на ракови болести. По време на експерименти е открито, че причинява клетъчна смърт на раковите клетки чрез самоунищожение – апоптоза. Взето заедно двата продукта мед и джинджифил, стават по-ефективни с техните свойства срещу рак.

Сместа от мед и джинджифил се бори успешно срещу рак

Сместа от мед и джинджифил се бори успешно срещу рак

В действителност сместа от мед и джинджифил действа пречистващо на тялото от токсините и усилва имунната система, с което по-силно действа срещу раковите клетки, отколкото убиването им чрез клетъчна смърт. Клетките в тялото живеят благодарение на кислорода и другите хранителни вещества, които им доставя кръвта и ако той започне да недостига се стига до умирането им по-рано, отколкото им е отредено. На тяхно място се раждат нови клетки и ако продължава да им е недостатъчен кислорода, те се раждат вече увредени и така постепенно започват да стават ракови.

За употребата на мед и джинджифил срещу рак има една рецепта, която се прилага при такива случаи. Приготвят се един килограм пчелен мед и 4 корена джинджифил. Корените се настъргват и се смесват с меда и се разбъркват добре. Дневната доза е 3-4 пъти на ден по една чаена лъжичка. Джинджифилът може да се замени и със сушен на прах. Специално за болни от рак хора мед, захар или изкуствени подсладители не трябва да се ядат, с изключение на меда, когато е в комбинация с други лечебни растения като джинджифила и в не големи количества.

Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки

Храната е от голямо значение и трябва да се спазва диетичен режим, за да се постигне подобрение на здравето при рак или други болести. Лечението на рак с природни средства не се одобрява от фармацевтичните компании, защото, ако се приложат могат да загубят печалбите си и затова се крият полезните и евтини природни методи за лечение не само срещу рак, но и срещу всякакви болести. Банките на Рокфелер например поддържат раковите институти и фармацевтичните компании. Те извличат печалби от научните изследвания за борба с рака и от продадените лекарства срещу него. Във филма „Красивата истина” се разкрива как доктор Макс Герсон се изправя срещу заблудите поддържани от правителството и за това заплаща с живота си. Трудовите му са били изгорени и по-късно пак ги е възстановил, тровен е с арсеник два пъти и едва на втория път са успели да го умъртвят. С това става ясно колко държат на дезинформацията на обществеността. Целта на Световния елит е да мамят хората и да ги държат в невежество по въпросите за лечение на болести както и за други свързани с политиката и религията.

За Макс Герсон четете – ТУК.

Цитати

Цитати от Библията

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *