Солена вода за пиене лекува артрит, мигрена и диабет

Ако искате да си помогнете срещу десетки болести, ползвайте солена вода за пиене, която наричат още и жива вода

Много заболявания могат да бъдат излекувани само със солена вода за пиене.

Това твърди доктор Ферейдун Батманжелидж – американски терапевт от ирански произход, известен с книгите си „Тялото жадува за вода“ и „Вие не сте болни, вие сте жадни“, както и с други трудове, отнасящи се до лечението с вода.

солена вода за пиене

Ако искате да си помогнете срещу десетки болести, ползвайте солена вода за пиене, която наричат още и жива вода

По думите му използването на вода с добавянето на малко количество сол в нея не само че е добре за самочувствието, но и може да предпази и да лекува редица болести.

Твърдението му се основава на простата истина, че много болести се появяват заради обезводняване на организма. Солта във водата помага на течностите да не напускат бързо тялото и това подобрява оводняването на органите.

Сред болестите, които лекува и от които предпазва солена вода за пиене, е артритът. Според доктора артритът е признак на недостиг на вода в ставите.

Други болести, които се повлияват отлично от поемането на солена вода за пиене, която някои наричат жива вода, е срещу болките в гърба, които всъщност възникват вследствие на дехидратация в областта на гръбначния стълб.

Ангината също е болестта, която се лекува със солена вода за пиене. Според д-р Ферейдун Батманжелидж ангината е признак за недостиг на вода в сърцето и белите дробове. Методът за лечение с вода с добавка на сол трябва да се прави с увеличение на приемането на вода, докато болният не се излекува. Това не изключва и пиенето на други лекарства, но в разумни граници.

Мигрена, колит, астма също могат да бъдат излекувани само с поемането на солена вода за пиене. Всяка една от тези болести сигнализира за липса на вода в мозъка, очите, червата, както и от обща сухота на тялото.

Високото кръвно, високият холестерол и холестирин, както и дори диабетът могат да бъдат лекувани или да се предпазим от тях като приемате солена вода за пиене.

В своите книга д-р Ферейдун Батманжелидж дава и формулата и схемата за употреба на солена вода за пиене – 2-3 литра вода + 1 чаена лъжица или 3-4 грама сол всеки ден.

Погледни и тези публикации по темата:

Enjoyed this post? Share it!

 

3 коментара по “Солена вода за пиене лекува артрит, мигрена и диабет

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *