Със солена вода пречиствате организма и отслабвате

Много полезно и ефективно със солена вода може да направите прочистване на организма и сваляне на килограми

След тъпченето по празниците може да си направите една много полезна процедура със солена вода, с която да прочистите токсините и отровите, натрупани в тялото ви. Пиенето на солена вода води и до отслабване. Затова когато сте решили да свалите някой и друг килограм, първо трябва да помислите за изчистването на отровите, защото това е и първата стъпка към мечтаната фигура.

солена вода

Много полезно и ефективно със солена вода може да направите прочистване на организма и сваляне на килограми

Може да направите едно много ефикасно прочистване на организма и отслабване със солена вода. Според мнозина изследователи в последните няколко години все по-голям става броят на хората, които отслабват, като първо пречистват тялото си от токсините, а след това започват да изгарят натрупаните мазнини. Вече се знае, че пречистеното от токсини тяло се сбогува много по-бързо с мазнините и излишните килограми.
Ефикасното прочистване на тялото и отслабване със солена вода е един метод за сбогуване с излишното тегло, които се радва на особена популярност, защото освен ефективен, е и изключително полезен.
Благодарение на пиенето на тази солена вода тялото се сбогува не само с мазнините, но и от отровите, водещи до редица заболявания.
Самият процес на детоксикация или отслабване се състои в приема на хладка вода, в която е добавено съответното количество сол. В това ефикасно отслабване със солена вода може да ползвате всякакъв вид сол по ваш вкус – морска, хималайска, келтска морска, каменна от Алпите, черна или пък със слабо съдържание на натрий, от която кръвното не се влияе.
Пропорциите са на литър вода да разтворите до 2 чаени лъжици сол, за да получите солена вода. Половината от нея се пие сутрин преди закуска, а останалата – по чаша през 20 минути. Трябва се има предвид, че тя преминава през тялото бързо, поради което често ще се налага да посещавате тоалетната. Затова е добре това прочистване и отслабване със солена вода да бъде направено през почивните дни.
Към това пречистване със солена вода трябва да внимават хора, които страдат от бъбречни и сърдечно-съдови болести. Най-добре е първо да говорят с лекуващия лекар или въобще да се откажат от тази процедура.

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Със солена вода пречиствате организма и отслабвате

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *