Соня Васи закъса със здравето

Бактерия в стомаха измъчила нашенската рокаджийка

Известната наша съгражданка Соня Васи, която от години живее зад океана, пострада зле. Наскоро заради ужасен дискомфорт, нашенката, която притежава собствена модна линия за шалове и пончо в Лос Анджелис, отишла на преглед и й се наложило да си направи специален кръвен тест.

Соня Васи, дъщеря й Бриана и приятелка

Оказало се, че в стомаха си тя имала някаква лоша бактерия, заради която Соня се чувствала много зле.
На рокаджийката, която се прослави като първата българка, снимала се на корицата на американското мъжко списание „Плейбой”, лекарите изписали антибиотик, който тя пила цели две седмици.
В момента Сона чакала за контролен преглед, за да се провери дали вече всичко е наред и дали е успяла да се справи с този здравословен проблем, пише „Блиц”.
Преди време нашенката била преживяла катастрофа – била блъсната от кола. Била откарана в болницата, където й били направени всякакви изследвания. Лекарите й казали, че всичко й е наред, но после се оказало, че Сона имала скъсани връзки и пукната капачка на коляното.
Тези дни пък дъщерята на певицата Бриана, родена от възката на Соня Васи с американския бейзболист Брейди Андерсън, боледувала от грип. Всички вкъщи се били изпоразболели покрай малката, но се лекували с противогрипни медикаменти.
След раздялата си с известния американец, сега Сона Васи живее с любимия си Тодор. Тя пее и в собствената си рок пънк банда, ходи на тенис, плуване и поддържа доста добър здравословен живот. Почитатели на нейната модна линия са такива звезди като Деми Мур и Дженифър Лопес.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *