Спиране на шум в ушите – трите най-добри метода

Първият метод се отнася до най-честата  причина за шум в ушите, а именно възпаление на ухото и сензорните зони в него. Като начало можете да почистите ушите си. Използвайте различни техники като например поставете 1-2 капки топло (не горещо) олио, докато лежите на една страна. Останете така в продължение на няколко минути, след което се обърнете на другата страна, за да дадете възможност на олиото и мръсотията от ухото да изтекат. Има много лечебни масла и лосиони, продавани в аптеката, които ще свършат работа за почистване на ушите.

Вторият метод звучи просто, но може да не е лесен за всички. Стресът е известно, че води до затягане на мускулите около челюстта и шията, което от своя страна може да предизвика шум в ушите. Спирането на шум в ушите, чрез облекчаване на стреса  е трудно. Има много начини за намаляване на стреса и напрежението около челюстта. Един  масаж на мускулите  с кръгови движения може да облекчи напрежението бързо. Можете също така да спрете  шум в ушите с разтягане на челюстта, като бавно отваряте и затваряте челюстта, доколкото можете.

Третият метод включва билката Gingko. Гинко е била използвана в продължение на векове, за да се спре шум в ушите. Тя помага за стабилизиране на нервните клетки и подобрява способността за сигнализация. Необходими са 3 дози от 40 мг от билката , за да помогне за спиране на шум в ушите.

Тези три метода ще ви помогнат да спрете шума в ушите бързо, но ако проблема не се реши, то тогава трябва да потърсите лекарска помощ. За повечето хора облекчение може да се случи в рамките на няколко дни, а при други това може да отнеме до 8 седмици.

Погледни и тези публикации по темата:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *