Лечителката Стойка Митева лекува витилиго по уникален метод

Стойка Митева съчетава няколко метода, за да помогне на хора, засегнати от коварната болест витилиго

Една достойна и креативна българка доказа, че коварната болест витилиго не е нелечима. Става въпрос за лечителката Стойка Митева, която е измислила свой собствен метод за лечение на опасната болест, при която се получава неприятна депигментация на кожата.

Стойка Митева всъщност е педагог със специалност дефектология, олифренопедагогика и соматопедия, която е помогнала на стотици деца, страдащи от аутизъм. Вече 10 години обаче Стойка Митева работи с хора, болни от витилиго и доказва на традиционната медицина, че това е възможно. Лечителката е спасила много деца и възрастни хора, които разказват за чудесата, които прави Стойка Митева.

В своя уникален метод Стойка Митева съчетава психологическа програма и специален хранителен режим и това съчетание дава отлични резултати при болни от витилиго.

Първият когато лечителката излекувала, е синът й, и това дало сили и смелост да опита да помага и на други засегнати от коварното заболяване.

Тя е стигнала до убеждението, че хората, болни от витилиго, са преживели някакъв стрес или неприятна случка и се нуждаят от психологическа помощ. Ето защо Митева прави преценка не само на физическото състояние на хората, които й се доверяват, но и на психиката. Тя е против техниката за изгаряне, която се прилага в традиционната медицина, тъй като при него кожата се маже със специален препарат, който повишава чувствителността към слънцето. Опитът на Стойка Митева сочи, че при витилиго пигментацията не се образуват в организма. Методът й налага търпение и издръжливост. Важна част от техниката е спазване на специален хранителен режим, който Стойка Митева предписва на болните.

Те трябва да изпълняват точно указанията за прием на средствата за лечение, които тя им осигурява.

Стойка Митева

Стойка Митева съчетава няколко метода, за да помогне на хора, засегнати от коварната болест витилиго

Болните от витилиго не трябва да се хранят с пържени, мазни, пикантни и пушени храни. Според Стойка Митева, който иска да преодолее витилигото, до края на лечението си трябва да се лиши от подобна храна, а така също от сладолед, газирани напитки и колбаси. Диетата е много важна и ако не се спазва, всичко друго пропада.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

Вижте и ТОВА:

Българка твърди, че лекува витилиго!

Според лечителката нейният метод действа комплексно и напълно индивидуално, защото болестта всъщност не е заболяване на кожата, а на целия организъм. Стойка Митева всъщност лекува не само кожата, но и организма и психиката. Залог за успех е също самият болен да вярва, че ще победи болестта.

Enjoyed this post? Share it!

 

5 коментара по “Лечителката Стойка Митева лекува витилиго по уникален метод

 1. Тази госпожа е измамница, внимавайте с нея!
  Залъгвате, че може да те излекува от витилиго за 3 или 4 месеца, а в последствие ти казва, че е необходима поне година и половина, след това може да каже, че и повече време е необходимо. Целта й на това е, че ти предписва всеки месец хранителни добавки за по 300-400 лв, които поръчваш от нея (които разбрах, че са част от МЛМ модел и г-жа Митева няма да се поколебае да ви вземе и последната стотинка). Въпросните добавки могат да се намерят в официален магазин на марката, като забележете – с една неангажираща регистрация може да си закупите всички добавки на -30% от цената им. Г-жа Митева няма да ви го каже това, защото за нея е по-добре да ви продава добавките и тези 30% да си ги прибира в джоба (става въпрос за над 100 лв на месец на ваш гръб). Когато я разкрихме, тя отказа да ни лекува, ако сме щяли да си поръчваме сами добавките – нормално, нали няма да печели от вас. Но замислете се що за специалист ще откаже лечение на нуждаещ се, само защото няма чревоугоднически интерес от вас да изкарва пари. Пазете се!

 2. Лично аз съм ходил при нея и ефект имаше точно слеа 2я месец! Просто на всеки действа по различен начин.

  • Наистина ли има ефект? Защото аз също съм болна от витилиго и съм на ръба на нервен срив..!! ??

  • И ние ходим при нея вече 3 месеца , но аз не виждам резултат за сега
   Моля Ви пишете мидали да продължа

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *