За стопяване на киста ще ви е от полза една бабина рецепта

Една вълшебна рецепта от народната медицина е в състояние да ви помогне за стопяване на киста

Ефективна и лесна бабина рецепта изпитана срещу киста може да ви е от полза за справяне с проблема.

Тя е изпитана и споделена от Стоянка Колева от село Банево, община Бургас. С нейна помощ жената е стопила киста с голям размер на щитовидната жлеза и други по-малки е имала, които са изчезнали. За да могат и други хора да се възползват от нея, Стоянка я споделя и с други, а тя самата я научила от една възрастна жена от нейното село.

Вълшебна бабина рецепта против киста с мед

Вълшебна бабина рецепта против киста с мед

Рецептата може да се прилага за различни органи – кисти на щитовидна жлеза, бъбреци, яйчници и т. н.

През миналата година на болната Стоянка й била поставена диагнозата, от която страдала – киста на щитовидната жлеза. Лекарите й открили киста с размер 4 см и й предложили операция, но жената е решила да търси природни начини за лечение и така попаднала на нейната възрастна съгражданка, която й дала рецептата и тя я изпълнила. От нея имало невероятен резултат. От голямата киста с размер 4 см останали само 0,9 см, а другите малки кисти просто изчезнали.

Ето и продуктите за рецептата против киста – билката ранилист, мед, вино и алое вера. Необходими са следните количества от тях – половин килограм пчелен мед, половин литър червено вино, 20 листа от алое вера и 2 супени лъжици ранилист. Билката може да се купи и от аптеките.

Листата на алое вера се нарязват на дребни прченца и се смесват с останалите продукти. Продуктите се варят на водна баня за половин час, след като поизстине се прецежда и налива в стъклен съд – шише или друг подобен, съхранява се в хладилника на студено. Изпива се по 1 супена лъжица 30 минути преди хранене, докато свърши количеството. Може да се повтори лечението с рецептата, ако не са намалели кистите. Не е противопоказано да се ползва рецептата заедно с лекарства изписани от лекаря.

Enjoyed this post? Share it!

 

2 коментара по “За стопяване на киста ще ви е от полза една бабина рецепта

  1. Извинете, не ми е ясно дозата на алоето. листата може да са по големи или по малки? Как да определя грамажа? Моля ви пишете ми

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *