Съпругата на Крум Савов с некачествени импланти

Спортният ни журналист Савов ще се раздели с крупна сума, за да „спаси” жена си от лесно спукващия се силикон

Съпругата на журналиста Крум Савов- Мая е по-внимателна от една година насам, когато си играе с децата си- петгодишните близнаци Катрин и Крум. Оказва се, че си е сложила в гърдите от опасния силикон, който може да доведе до ракови заболявания.

Съпругата на Крум Савов - Мая

Около 1500 българки имат опасен силикон в гърдите си, който лесно се пука и може да доведе до злокачествени образования. Той е производство на френската фирма “Поли имплант протез” (ПИП). И изгората на Крум Савов.
Водещата от “Съпругите” по Нова телевизия веднага отива на преглед и чрез ехограф – уред, с който се установява и бременност, проверяват дали всичко със силикона й е нормално. Оказва се, че капсулата й е цяла и не се е спукала. И след като Мая разбира, че всичко е наред и няма място за притеснение си тръгва спокойно към вкъщи, където я чакат близнаците и съпруга й Крум.
Но след проведен разговор по телефона с близка приятелка, която също има от бързо спукващия се силикон, Мая отново се стресира. Оказва се, че най-доброто решение и за двете силиконови гърли е изцяло да подменят силикона си.
Кога ще се случи това, все още не знае. По принцип единственото свободно време е през лятото, когато предаването ще излезе във ваканция. Малко хора знаят, но Мая работи на две места. В свои води се чувства освен в телевизията и във фармацията. Тя е медицински представител към чужда фирма и отговаря за лекарствата, които се произвеждат там.
Операцията на Мая е на стойност 3500 евро, а парите ще бъдат осигурени от съпругът й Крум.
Когато Мая решава да си направи корекция на бюста, казва на хирурга, че иска най-добрите импланти, които има на пазара. Сега заради некачествения материал в тях Мая трябва често да ходи на ехограф, а Крум да се раздели с 3500 евро, за да задоволи желанията на любимата си.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *