ВИЖТЕ! Тайните на ДесиСлава за красота (ВИДЕО)

Ето някои тайни за красота на певицата ДесиСлава

 

Десислава Иванова Донева с артистичен псевдоним „ДесиСлава” е популярна поп, рок и попфолк певица. Има свои тайни за красота, които сподели. Винаги е иновативна и в крак с модата и с новостите в музиката. Всичко може да изпее и да изглежда от красива по красива. Родена е на 7 март 1979 година в град Раднево. В 5 клас започва да се занимава с пеене, и още на 14 години печели първата си музикална награда.

Тайните на ДесиСлава за красота

Тайните на ДесиСлава за красота.

След 4 години постъпва в състав от самодейци в Гълъбово. Взима уроци при народната певица Вълкана Стоянова в София. През 1998 година издава първия си албум „Нямам проблеми” с музикална копания „Пайнер Мюзик”.

На едно интервю й бе зададен въпроса, как се грижи за красотата си, ДесиСлава отговори, че има няколко малки тайни. Като цяло гледа да се храни здравословно, рядко спазва диети. Не яде месо и пържено. Избягва почти изцяло сладкото и тестените изделия. Обича да похапва морска храна, плодове и зеленчуци. Употребява и фрешове.

Най-често на трапезата й присъстват зеленчуците, обича сама да си ги приготвя, обожава морски деликатеси.

Най-големите й изкушения са морската храна и пълнените тиквички.

“Демир

Поддържа фигурата си с гимнастика всеки ден най-малко 30 минути, масажи и здравословно хранене.

Една от тайните за красота на ДесиСлава е масажа, на който е страхотен почитател. Където и да пътува, посещава СПА центъра, където е отседнала.

Субтитрите не видео клипа се включват от бутона „сс“ долу на плеъра.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *