Направете си тампони за краката за детоксикация на тялото

Такива тампони за краката за детоксикация на тялото са били използвани за първи път в Япония

С тези тампони за краката за детокосикация на тялото ще можете да премахнете всички опасни токсини от организма си докато спите. Подложките за детоксикация на тялото чрез краката трябва да бъдат поставени върху стъпалата на краката преди лягане. На следващия ден, когато извадите ги извадите изпод ходилата си ще видите, че най-опасните токсини са елиминирани от организма и са придали тъмен цвят на тампоните.

Tампони за краката за детоксикация на тялото са били използвани за първи път в Япония

Tампони за краката за детоксикация на тялото са били използвани за първи път в Япония

Тампоните или подложките, които се слагат на краката, помагат да циркулират кръвта и лимфата в торса. Нашият начин на живот причинява недостатъчно добро активно кръвообращение около глезените, долната част на краката и ходилата. Положителните резултати от използването на подложките за стъпалото са по-малко умора, болки в ставите и по-малко главоболия.

Тези подложки се продават в някои страни и Япония е първата, която ги е използвала. За нас остава да си ги направим сами у дома, ако имаме такова желание. Както знаете здравето ни зависи много от доброто кръвоснабдяване на краката, а също и от детоксикацията на тялото. Не без повод се препоръчва от народните лечители и йогите да се ходи бос по тревата и по морския пясък.

Това са съставките, които ще трябват, за да си направите тампони на краката за детоксикация на тялото: глава лук, глава чесън, вода, парчета марля, чорапи.

Нарязваме лука и чесъна и ги оставяме настрана. Налейте вода в кана и я оставете да заври. Добавете ситно нарязаните глави чесън и лук във врящата вода. След това я оставете да ври още 10 минути. Следва да изчакате водата да поизстине за 20 минути. След това сместа се излива в центъра на марлята със самозалепващите се подложки, а ако има твърде много течност в тях, изстискайте излишната навън, само да остане толкова колкото е достатъчно, за да се намокрят. Също така, опитайте се да не намокрите лепкава им част, която трябва да е суха, за да може да си запази свойствата лепилото, пише humansarefree.com.

Фигурин билкови таблетки за отслабване при менопауза
Тези тампони за краката за детоксикация се продават готови в някои страни по света

Тези тампони за краката за детоксикация се продават готови в някои страни по света

Подложките със специалния състав от лук и чесън, трябва да обхване стъпалата и особено в централната им част. Обуйте чорапи отгоре, така че да не падне подложката. На следващата сутрин сложете чорапите в пералнята за пране. Тези тампони за краката за детоксикация на тялото са били използвани за първи път в Япония.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *