Терапия с вода повлиява добре някои болести

Един прост полезен метод на терапия с вода е станал навик на японците, който повлиява добре някои болести

За доброто функциониране на всички органи в тялото е необходимо да се пие вода. Един прост метод на терапия с вода станал традиция в Япония помага за доброто повлияване на някои болести. Този метод се състои в пиенето на вода през деня, но най-важно е да се прави това сутрин веднага след събуждане от сън.

Пиенето на вода на гладно сутрин веднага след събуждане е препоръчително при различни болестни състояния, които се повлияват добре от този метод, подобряват се функциите на организма и той се справя по-добре с проблемите.

Терапия с вода повлиява добре някои болести

Терапия с вода повлиява добре някои болести

Резултатите от едно японско медицинско проучване показват, че пиенето на топла вода сутрин след ставане от сън на гладно веднага е полезно при болки на различни места из тялото, главоболие, епилепсия, бъбречни заболявания, диабет, гастрит, диария, запек, проблеми с менструацията при жените, затлъстяване, болести на очите, бронхит, артрит, астма, менингит, болести на гърлото и ушите, дори и при рак.

В Китай и Япония съществува традиция да се пие горещ чай с яденето, а не студена вода. Този азиатски навик е полезен тъй като студената вода втвърдява мазнините от храната и забавя храносмилането. По-правилно е да не се пие вода заедно с храненето, а това да се прави половин час преди и 2 часа след това.

Ако искате да си послужите с този прост метод за по-добро здраве трябва сутрин преди да си измиете зъбите да изпиете според начина на пиене на вода на японците 4 чаши топла вода по 160 мл, след това си измийте зъбите и изчакайте още 45 минути преди да закусите и не пийте вода до 2 часа след това. Спазвайте тези интервали при всяко хранене, за да не се разреждат храносмилателните сокове с вода. С пиенето на вода се изчистват и токсините.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

С този метод се повлиява високото кръвно за 30 дни, диабетът също се повлиява положително за също толкова време, а за страдащите от гастрит е за 10 дни. Единственото неудобство е, че ще се налага да ходите по нужда по-често.

За възрастните и тези, които не могат да пият толкова много вода, могат да започнат с по-малко и постепенно да увеличават. За предпочитане е изворна вода или минерална като се сменя, може да се добави и малко лимонов сок от време на време. / БЛИЦ

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *