ТЕС или простият начин за спасение от всички болести (ВИДЕО)

ТЕС техниката се състои от 4 упражнения и специална мантра за изцеление

Има няколко техники от алтернативната медицина, които помагат чрез автосугестия да получим необходимото изцеление на душевен или телесен проблем. Една от тях е ТЕС – абаревиатура на „Техника за емоционална свобода”. Това е техника за самоизцеляване и дори за лечение на други хора от разстояние. Нейн създател Гари Крейг, а Иван Петърнишки за първи път я разпространява в България през 2007 г. С нея Крейг е променил живота и здравето на милиони хора по света. Тази техника действа за самолечение. Резултатите са супер изненадващи, защото след минута-две има мигновен ефект, след като тя се приложи правилно.

тес

ТЕС техниката се състои от 4 упражнения и специална мантра за изцеление

ТЕС представлява потупване по няколко точки, разположени по основни меридиани и докато сте на всяка от тях, се казва 3 пъти следното: “Въпреки че имам този и този проблем, аз напълно и безрезервно приемам себе си”.
Започва се външната страна на дланта, след това се потупва мястото в средата на темето на главата, следват точките по лицето – в началото на веждата, на ъгъла на окото, под окото, на трапчинката под носа, между долната устна и брадичката. След това терапията продължава с потупване на точката под ямичката на врата и тази, разположена на 11 см под мишниците. Накрая се завършва с потупване с палец, показалец и среден пръст от двете страни на китката, като палецът е на китката откъм дланта.
Разбира се, ТЕС терапията не се прилага само веднъж. Ако чувствате, че имате още този проблем – казвате: “Въпреки че все още имам еди-какъв си проблем, аз напълно и безрезервно приемам себе си”. Отново се прави потупването по точките. Третият етап от терапията е с думите: ”Въпреки, че чувствам остатъчно този проблем, аз напълно и безрезервно приемам себе си.”
ТЕС е доказала клиничната си ефективност в хиляди случаи. Между тях са отслабване, страхови неврози, фобии, булимия, анорексия, алергия, астма, безсъние, успокояване на болка, хормонални проблеми, високо кръвно налягане, рак, псориазис, травми, мускулна дистрофия, болест на Паркинсон, артрит, диабет, хепатит С.
Техниката ТЕС помага и при проблеми, свързани със света около нас, като семейни неразбирателства, контрол на гнева, детско поведение, ниско самочувствие, неувереност, пристрастяване към опиати, проблеми в бизнеса, спорта, психически травми, тормоз, стрес, депресия, сексуални проблеми, хронична умора и много др.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *