Чудодейната тибетска гъба кордицепс лекува рак

Съставът на чудодейната тибетска гъба кордицепс е уникален и затова тя лекува рак и още много тежки болести

Туберкулоза, рак и метастази, астма, бронхит, жлъчно- и бъбречно-каменна болест, хепатит А, В и С, панкреатит и безплодие са основните болести, върху които положително повлияват препарати, съдържащи вълшебната тибетска гъба кордицепс.

Освен това загадъчната тибетска гъба помага много при фиброми, гинекологични заболявания, пиелонефрит, гастрит, язви на стомаха и дванадесетопръстника. Положително е въздействието и при тежки простудни заболявания, белодробни болести и болести на кръвта, инфекции, херпес, аденом на простатата, проблеми с пикочния мехур.

Това споделя литовския професор, доктор на медицинските науки – Аркадий Гамперис. По думите му негови колеги са съобщили и за успешно овладявани случаи на СПИН. Той споделя, че след редица експерименти и изследвания никога по-рано не е виждал такова възстановяващо действие при туберкулоза, че дори и при болни в 4-ти стадий на рак.

Препарати с тибетска гъба кордицепс вече се предлага и в България. Според проф. Гамперис те помагат наистина и предпазват организма от отравяне на черния дроб и бъбреците. Действието им е, че регулират и съгласуват работата на всички системи в организма заради уникалния си състав.

тибетска гъба

Съставът на чудодейната тибетска гъба кордицепс е уникален и затова тя лекува рак и още много тежки болести

Тибетска гъба кордицепс расте само на едно място в света – в китайската част на Тибет – и съставът им е уникален: съдържат аминокиселини, ненаситени мастни киселини, 77 микро- и макроелементи, над 80 типа ферменти, в това число коензим Q 10, бета-каротин, витамините Е и С, селен и цинк, имуномодулиращи полизахариди и т.н.

Приемането на тибетска гъба кордицепс отключва действия в епифизата, при която се отделя голямо количество мелатонин, който е със свойствата на универсален антиоксидант със силно противотуморно действие и лекува рак.

Enjoyed this post? Share it!

 

5 коментара по “Чудодейната тибетска гъба кордицепс лекува рак

  1. Да , това е доказано, който не вярва да ме пита. Гъбата кордицепс наистина помага, пмагат всички гъби и аз съветвам всеки, който има проблеми с тумори да ги пие. Не оказват никакви странични действия. Много са скъпи , но те ми спасиха детето.

  2. Здравейте, Мария Георгиева и Фиоре Димитрова Бурова! Ще допишем материала с изискваната от вас информация за тибетската гъба кордицепс и нейното влияние при лечението на рак, така че да бъдете удовлетворени и вие, и останалите читатели по засегнатите въпроси, защото те са наистина много интересни!

  3. Здравейте!Интерисувам се от лечението на рак с гъбата кордицепс. Моля за по -вече информация.предварително Ви, благодаря!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *