Тибетска рецепта за отслабване дава удивителни резултати

Уникалната тибетска рецепта за отслабване постановява, че за да намалите килограмите, трябва да се наблегне на растителната храна и умерената консумация на белтъчини

Тибетците са мъдър народ и знаят, че нервите и стреса, безразборното хранене и преяждането са най-големият бич за тялото. По този западен начин живеят много хора по света и затова и затлъстяването е основен проблем на целия свят. Но не и в Тибет. Там има специална тибетска рецепта за отслабване, която не позволява хората да имат наднормено тегло. И това не е само от географското разположение на Тибет, който се намира на близо 4000 метра надморска височина, но и на философията на живо и начин на хранене. Най-любопитното от всичко е, че по традиция в тази азиатска държава практикуват разделно хранене, без дори да знаят, че в западния свят има такъв хранителен режим.

тибетска рецепта за отслабване

Създателите на уникалната тибетска рецепта за отслабване твърдят, че за да намалите килограмите, трябва да се наблегне на растителната храна и умерената консумация на белтъчини

Тази тибетска рецепта за отслабване на първо място препоръчва да се живее скромно и спокойно. На второ място в Тибет не се смесват твърде често различни храни в едно ядене. Сутрин тибетците приемат плодове, на обяд ориз, а на вечеря месо и мляко от лама.
Създателите на уникалната тибетска рецепта за отслабване твърдят, че за да намалите килограмите, трябва да се наблегне на растителната храна и умерената консумация на белтъчини, набавяни чрез мляко и бобови храни. Месото в тази диета е в съвсем минимални количества – така, както са се хранили преди и нашите предци – веднъж, най-много два пъти в седмицата. Подобно полувегетарианско меню намалява приемането на врезните животниски мазнини, което води и до намаляване на калориите.
В тази тибетска рецепта за отслабване предпочитание се отдава на зеленчуците, месото хлебните изделия и чая. За да е ефективна, уникалната тибетска рецепта за здраве разчита на спокойно хранене, малки порции, ядене само три пъти на ден и дъвчене на всеки залък поне по 30 пъти.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *