Чудодейният тибетски чай на младостта връща времето назад

Вълшебният тибетски чай на младостта подмладява, тонизира, пречиства тялото и душата и дарява със здраве и дълголетие

Прословутият тибетски чай на младостта е много известен и се прилага от векове, но у нас все още не е придобил своята необходима популярност. Става въпрос за смес от билки и съставки, които имат невероятен ефект върху човешкия организъм, подмладяват го, тонизират го и го пречистват. Според запознати рецептата за тибетски чай на младостта е с доказан здравословен ефект, но с нея не бива да се злоупотребява. Тази рецепта се прави само веднъж в годината, след което може да бъде повторена чак след 12 месеца.

тибетски чай на младостта

Вълшебният тибетски чай на младостта подмладява, тонизира, пречиства тялото и душата и дарява със здраве и дълголетие

Вълшебният тибетски чай на младостта представлява комбинацията от няколко известни билки и притежава много добър физиологичен ефект, спомагайки за пречистване на тялото от вредните вещества. Това от своя страна води до подмладяване, отслабване и регулиране на процесите в организма.
Чудодейният тибетски чай на младостта прочиства бъбреците, черния дроб, жлъчката, премахва плаките, натрупани по кръвоносната система и стопява мазнините по корема и около талията.
След терапия с тибетски чай на младостта човек се чувства ободрен и наистина подмладен. Кожата, косата и ноктите стават естествено здрави, лъскави и блестят, защото организмът е пречистен.
За един цикъл на пречистване с тибетски чай на младостта са необходими равни количества изсушени билки – по 100 грама, които се смесват предварително. Трябва т ви жълт кантарион, лайка, безсмъртниче и пъпки от бяла бреза.
Приготвянето на тибетски чай на младостта се прави по принцип вечер. Две лъжици от билковата смес се запарват с половин литър вряла вода. Запарката престоява около час, след което се прецежда и се изпива половината течност преди да си легнете да спите.
Другата половина се прибира в хладилник и се пие сутрин половин час преди закуска, затоплен до стайна температура. Пиенето на тибетски чай на младостта продължава по същия начин до изчерпване на количеството билки. В първите няколко дни може да почувствате известно неразположение, което изчезва след втория-третия ден.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *