EТО ГИ! Това са най-лудите и необичайни бебешки имена за 2012-а!

У нас също държим рекорд по странни имена

Дали името прави човека, или човека – името. Дали името може да предопредели съдбата на човека, който го носи? Идея си нямам, но ми се струва, че някои родители не мислят когато дават име на отрочето си, кръщавайки го Клозетка или Телефонка. У нас в България има цял списък с нелепи имена. Нещата по света стоят по почти същия начин. Сранни и смешни имена са дали на децата си родителите и през изтичащата 2012-а.

Най-необичайните бебешки имена за 2012-а

Родителският интернет портал The Baby Centre пусна списък с най-странните имена, с които са се сдобили родените през 2012 година бебета, съобщават от БТА.
Над 500 000 родители са споделили в сайта какви имена са избрали за своите отрочета. Списък с най-необичайните от тях се публикува всяка година.
От тазгодишния става ясно, че сред най-налудничавите приумици на щастливите родители са били да кръстят новороденото си момиченце Ейс, Америкъс, Калифорния, Ванилия, Йога.
Родени през 2012 година момченца пък един ден ще се гордеят или не с имена като Алфа, Ексодъс, Хипо, Манго, Тъндър, Трон, Ксенон.
Интернет сайтът отбелязва, че всяко едно от странните имена е дадено на най-малко две бебета, така че се изключва факторът „чиста случайност“.
У нас също можем да се похвалим с ред странни и дори смешни имена, които родителите са дали на децата си през годините. Ихтиандър, Сафрида, Цаца, Мида, Рибка, Зайо, Мечо и Живка Нефертити и др. са само малка част от родителското безумие. Освен това много популярни напоследък са имена като Алек Болдуин и Арнолд Шварценегер, Гучи, Версаче и прочие. Удивление предизвикват и българи, кръстени на герои от гръцката митология или със заемки от морска флора и фауна.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *