УЖАС! Тодор Колев е неузнаваем от болестта! /ФОТО/

Познати и фенове на актьора Тодор Колев се потресоха от вида му, който се е променил до неузнаваемост

Тодор Колев и съпругата му

Големият български актьор Тодор Колев втрещи всички с външния си вид по време на погребението на певеца Боян Иванов.

Тодор Колев бе неузнаваем, лицето му беше адски подпухнало, а горната устна разцепена. Съпругата Мария го подкрепяше, защото актьорът едва се държеше на краката си, пише Блиц.

Колев изглеждаше като човек, претърпял тежка химиотерапия, а всичките му познати и фенове не скриха огромната си тревога за здравето му.

“Виках му:“Тодоре, Тодоре!”, но той ме подмина. Дори не ме погледна. Мисля, че изобщо не ме позна”, споделя в новия брой на “Доктор” съпругата на Стефан Данаилов – Мария.

Въпреки очевидната промяна в състоянието на комика, дъщеря му Албена твърдо отрече коментарите и обяви приказките за здравето на баща си за чиста проба спекулация.

„Баща ми си е съвсем добре. Това, че здравето му се е влошило са вестникарски спекулации. Нищо му няма“, отсече дъщерята на Колев, която очевидно се опитва да опази баща си от допълнително ровичкане в личния му живот и здравословни проблеми.

Преди около година и половина Тодор Колев претърпя тежка битка с рака, засегнал белия му дроб. Тогава 71-годишният актьор прекара известно време в онкологичната клиника „Царица Йоана“, където по стара информация, лекарите успяха да го спасят от болестта.

Самият Тодор Колев се показа пред българите във видимо добро здраве и дори успя да заснеме целия сезон на „Сутрешен блок“ като едновременно с това играеше и в театър 199.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *