Трибестанът прави много повече освен, че вдига самолета

Tрибестане сигурно, лесно приложимо и без странични действия средство

Природният продукт трибестан се получава от надземната част на растението трибулус терестрис. Продуктът има общотонизиращо действие и стимулира някои от функциите на половата система. При мъжете възстановява и подобрява либидото и удължава времето на ерекцията. Проявява стимулиращо влияние върху сперматогенезата, като увеличава броя на сперматозоидите и тяхната подвижност.

Трибестан – за продължителен полет

При жени трибестанът подобрява либидото и намалява оплакванията от: безсъние, обща напрегнатост, раздразнимост или апатия.
Когато трибестан се приема и от двамата партньори, той потиска т.нар. антиспермални тела. “Сигурно сте чували за двойки, които дълго време нямат дете, а щом се разделят и всеки намери друг партньор, бързо се сдобиват с наследници. Именно имунологични фактори в подобни случаи са попречели на оплождането.
Трибестан има още антибактериални качества и действие на антиоксидант. Т.е., ако съществува инфекция в областта на мъжките или женските полови органи, препаратът благоприятно повлиява възпалителния процес. А заради въздействието си като антиоксидант е полезен за жените в менопауза. Обяснението е, че намалява холестерола и триглицеридите, облекчава и типичните за менопаузата симптоми – плачливост, нервност, горещи вълни и т. н.
Въпреки развитието на съвременната фармацевтична индустрия, средствата на растителна и билкова основа продължават да бъдат привлекателна, популярна възможност за избор при почти всички сериозни заболявания. Сред тях е и трибестанът. Проучвания на растението и препарата са извършени не само в България, но и в Сингапур, Индонезия, Китай, в САЩ в Кувейт и др. при стотици мъже и жени. Tрибестан е сигурно, лесно приложимо и без странични действия средство за лечението на различни проблеми: безплодие у мъжа и жената, импотенция и намалено либидо, климактеричен и посткастрационен синдром, за подобряване на липидната обмяна и намаляване риска от сърдечно съдови заболявания

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *