Отвара от турта срещу кисти и миоми

С отвара от турта ще си помогнете при кисти на яйчниците и миома, което е доста опасно гинекологично заболяване

Все повече жени у нас страдат от миома. Дълго време това заболяване  може да не се проявява и да нямате никакви симптоми, докато при някой профилактичен преглед не ви открият този доброкачествен тумор на мускулната тъкан на матката.

turta1Ако искате да си помогнете, може да ползвате растението турта. То е много ефективно и помага при кисти на яйчниците и миома. При наличието на такъв тумор е характерно силно кръвотечение при месечния цикъл, което не рядко води до анемия, както и болки по време на близост с интимната половинка.

В повечето случаи миомата се наблюдава и ако не нараства на големина, тя не се отстранява, но ако го прави – то тогава се прави операция.
Има няколко билки, много ефикасни при лечение на миома и една от тях е прекрасната и красива турта. Това оранжево цвете може да помогне много. Може да си направите отвара от турта, която ще ви помогне при това опасно гинекологично заболяване.

турта

С отвара от турта ще си помогнете при кисти на яйчниците и миома, което е доста опасно гинекологично заболяване

Лечебната рецепта се прави като се сваряват 3 цвята турта заедно с дръжките в 400 милилитра вода на бавен огън в продължение на 5 минути. След като изстине, отварата се прецежда и се пие по 120 милилитра от нея 3 пъти дневно двадесетина минути преди ядене. Лечението се прилага в продължение на 3 месеца, като се правят почивки от 5-6 дни преди всеки месец.

Трябва да знаете, че отварата от турта, която топи кисти и миоми, е изпитана и с гарантиран успех. За нея се използват само цветовете на растението, които се берат преди пълното им разтваряне по време на цъфтежа, но никога след прецъфтяването – тогава те губят лечебните си свойства.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *